Cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Vladmir Drăghia. Zora este copia fidelă a actorului

Data publicării:
Vladimir Drăghia, foto instagarm
Descriere foto: Vladimir Drăghia, foto instagarm

Vladmiri Drăghia se poate mândri deja că fiica lui s-a făcut mare. 

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste alături de Zora, fiica lor. Cei doi își bucură urmăritorii prin pozele artistice pe care le postează pe contul lor de instagram 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

 

Vladimir Drăghia un tată grijuliu, Alice Cavaleru o mamă cu educație, cei doi fac împreună echipa cea mai frumoasă pentru Zora. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia)

Astăzi, Alice Cavaleru a transmis un mesaj pe contul ei de instagram, în care sublinia faptul că,  Zora, fiica ei este cel mai depreț cadou pe care l-a primit de la viață și că, dacă nu a primit ceva de la viața asta se datorează faptului că trebuia să aștepte până la apariția Zorei. 

”Trebuia să fie ea!Când mă gândesc la câte lucruri nu mi-au mers așa cum mi-am dorit în tinerețe, îmi dau seama că trebuia să fie ea, Zora mea. Nu putea să se întâmple nici cel mai mic lucru altfel. Dacă adormeam la acel documentar dintr-o seară de octombrie, dacă prindeam încă un semafor roșu pe Calea Victoriei, sau dacă nu beam o bere în plus cu prietenă mea, Bianca, în Control, poate nu mai eram aici, cu ea. Cu ei. E o nebunie în sufletul meu pentru că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat bun și pentru tot ce mi-a mers prost deopotrivă. N-am nici cel mai mic resentiment pentru nimeni și nimic. Am uitat tot ce a fost greu și rău. Nu știu cum, dar eu și în clipele cele mai grele am știut că o să fiu bine într-o zi. Niciodată nu mi-am pierdut speranța și știu că nu le știu pe toate (ba din contră, am ceva greșeli majore în "palmares"), dar de iubirea din mine am fost mereu sigură și m-am bazat mereu pe ea”, a scris Alice Cavaleru pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

De când au devenit părinți, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru își trăiesc visul frumos împreună, în familia pe care și-au construit-o, iar micuța Zora a fost, pentru ei, piesa cea mai importantă din puzzle.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel