Cât de mare a crescut fetița Majdei Aboulumosha. Semănă perfect cu prezentatoarea tv

Majda Aboulumosha, foto instagram
Descriere foto: Majda Aboulumosha, foto instagram

Imagini emoționante cu fiica Majdei

Pe Majda o cunoaștem din telenovela ”Regina”, unde interpreta rolul tigancii Lenti, sora lui Sile și a impresionat prin frumusețe și prin dansurile țigănesti din buric. În perioada respectivă, vedeta aveam 89 de kg. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Majda (@majdaaboulumosha)

S-a îngrășat din cauza stresului și a momentelor urâte din viața ei, dar timpul i-a oferit șansa imensă pentru schimbare. 

”Tot timpul am avut încredere în mine și îmi iubeam corpul. Am ajuns să mă îngraș de la anumite blocaje emoționale pe care nici măcar nu le conștientizam. Perioada mea “grea” a fost una din cele mai frumoase perioade din viața mea; atunci a fost debutul meu în televiziune”, a spus vedeta pe contul ei de instagram.

Asăzi vedeta este o mamică fericită, luându-și puterea, speranța și iubirea din momentele cu fiica ei.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Majda (@majdaaboulumosha)

Copilăria Majdei nu a fost una foarte strălucită și fericit. Aceasta a declarat în emisiunea ”La Măruță” că:

”Tatăl meu a plecat când aveam 1 an de zile. Mami era tânăra, cu mine in brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o să vreau să-l cunosc ea o să-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări de teama să nu-i creez amintiri neplăcute. Când aveam 7 ani , îmi aduc aminte ca eram îmbrăcată într-un halat vișiniu, și mă rugam și numărăm stelele. Acela o fost un moment în care am hotărât că Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorința să-mi întâlnesc tatăl natural. Știam că mă ascultă, știam că într-o zi o să se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an. Mă pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuală respingere. După mulți ani în care nu primeam niciun răspuns, până la urmă prin diferite cunoștințe arabe am reușit să găsesc un semn. Mi-au spus ca tatăl meu nu mai trăiește. Am plâns, nu întelegeam de ce . Eu credeam în visul meu. Eu știam ca o sa-l găsesc. Așteptasem atâția ani. Au mai trecut 6 luni, timp în care inima mea îmi tot spunea mereu să continui să-l caut, știam că Dumnezeu mi-a vorbit atunci la 7 ani, eu credeam în mine și în EL”, a povestit vedeta potrivit Protv

”Ne-am auzit pentru prima dată la telefon și i-am spus că eu când îi scriam moșului îi spuneam că vreau să-l cunosc de Crăciun pe tata. Asta s-a întâmplat. Într-o lună am reușit sa-l aduc în România. Într-o lunĂ, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreuna o lună. Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce ?! Pentru că mama este o eroină. Pentru că mama a avut grijă de sentimentele mele, înainte să pună durerea ei în față”, a mai spus Majda.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Majda (@majdaaboulumosha)

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 20 noi 2020, 20:53 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience