Cât de eficientă este rola din jad pentru masaj facial. Specialiștii dezvăluie care sunt beneficiile reale

Data publicării:
Foto Unsplash
Descriere foto: Foto Unsplash

Rola din jad utilizată pentru masajul facial a devenit cunoscută în special după promovarea acesteia pe reţelele de socializare de vedete şi influenceri.

Potrivit specialiştilor, aceasta are numeroase beneficii asupra menţinerii vitalităţii şi fermităţii tenului. De asemenea, masajul cu ajutorul rolei contribuie la reducerea stresului şi a tensiunii şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul feţei, informează Healthline. 

Iată beneficiile utilizării unei role de masaj facial

Reduce imflamația

Potrivit oamenilor de ştiinţă, utilizarea frecventă a rolei de masaj, are rolul de a reducere imflamația în special din jurul zonei ochilor. Umflarea feței apare de cele mai multe ori din cauza colectării de lichid în anumite zone, relatează MedicalNewsToday. 

Relaxare

Masajul facial realizat cu ajutorul rolei ajută la îmbunătăţirea stării de spirit. Potrivit unui studiu japonez, cercetătorii au demonstrat faptul că 45 de minute de masaj facial reducere nivelul de anxietate, relatează Positive Spirit. 

Diminuează ridurile fine

Rola pentru masaj facial îmbunătățește aspectul pielii, oferindu-i strălucire și contribuie la diminuarea semnelor îmbătrânirii, precum ridurile fine. Specialiștii recomandă utilizarea acesteia alături de o cremă anti-îmbătrânire, conform Healthline. 

Cum se utilizează rola facială din jad

Pentru a putea obține rezultatele dorite, este important ca rola din jad să fie utilizată într-un mod corect. Astfel, este recomandat să utilizăm rola din jad pe tenul curat prin efectuarea unor mișcări de rotire atât la nivelul feței, cât și la nivelul gâtului. Totodată, este recomandată aplicarea unor produse de îngrijire, precum cremă hidratantă sau specifică nevoilor tenului, serum sau ulei facial. Pentru a realiza masajul facial cu ajutorul acestui instrument trebui să începeți cu mișcări în sus de la gât, folosind o presiune ușoară. Evitați rostogolirea dintr-o parte în alta sau în sus și în jos. Continuați mișcările în sus peste maxilar, pomeți, frunte, sprâncene și puntea nasului, informează MedicalNewsToday. 

Când putem utiliza rola de jad

Potrivit specialiștilor, rola de jad reprezintă un instrument benefic în rutina de îngrijire a tenului. Aceasta poate fi utilizată atât dimineața, moment în care persoanele pot opta pentru răcirea la frigider a rolei și realizarea unui masaj care le conferă un efect revigorant, cât și seara pentru relaxare. Masajul facial realizat în mod regulat are mai multe șanse de a obține cât mai rapid rezultatele dorite, notează sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel