Cât de des ar trebui să te tunzi. Hairstylistul vedetelor demontează mai multe mituri legate de îngrijirea părului

Data actualizării: | Data publicării:
Luke Hersheson și Victoria Beckham, foto Instagram
Descriere foto: Luke Hersheson și Victoria Beckham, foto Instagram

Un Hairstylist celebru demontează câteva mituri legate de îngrijirea părului.

Probabil numele Luke Hersheson nu îți este prea cunoscut, însă cu siguranță i-ai admirat operele. El este omul responsabil pentru unele dintre cele mai faimoase coafuri din lume, printre care Sienna Miller, Victoria Beckham și Keira Knightley. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKE HERSHESON (@lukehersheson)

Celebrul hairstylist demontează mai multe mituri legate de păr. Dacă vă gândeați să vă tundeți părul în curând, nu faceți nimic până nu citiți acest articol. 

Cât de des trebuie să vă tundeți?

"Dacă ai o tunsoare adevărată - și prin asta mă refer la ceva mai grafic sau la un bob, de exemplu - atunci regula celor opt săptămâni se aplică probabil un pic mai mult. Uneori, se întâmplă să te tunzi foarte bine și apoi, pe măsură ce crește, să treci prin diferite iterații, așa că, uneori, poți aștepta 12 săptămâni între tunsori”, a declarat Luke Hershesonpentru  Grazia. 

Mitul celor 8 săptămâni

"Totuși, nu credeți că trebuie să mergeți la coafor la fiecare opt săptămâni. Este un mit cam demodat. Era mai relevant în anii '70 și '80, când oamenii aveau forme foarte specifice și apoi se prăbușeau pe măsură ce creșteau, dar nu mai este atât de clar ca acum."

Este important să aduci o fotografie cu tine?

"Da. Cred că, în general, oamenilor le este greu să vorbească despre ceea ce își doresc, așa că orice referință vizuală este grozavă - coafezele sunt oameni destul de vizuali, așa că orice poți folosi pentru a ajuta la comunicarea a ceea ce îți place sau nu îți place este bun."

Ar trebui să vă spălați părul înainte de a merge la coafor?

"Nu. Unii oameni o tratează ca și cum ar merge la dentist și fac această curățenie foarte riguroasă înainte de a merge, dar nu este nevoie să faci asta."

Ce ar trebui să faci dacă te tunzi prost?

"Cred că dacă se întâmplă ceva foarte rău, în mod normal este rezultatul unei comunicări proaste. Aș spune că orice coafor care nu îți oferă o consultație înainte, care nu stă cu tine timp de cel puțin 10 minute și nu discută toate opțiunile posibile, nu merită să îți faci o programare. Știu, fiind coafez, că o mulțime de coafeze încep să coafeze părul unui client fără să știe exact cum va arăta. 

Unul dintre lucrurile pe care le facem să le înțeleagă oamenii atunci când îi instruim este că nu trebuie să iei foarfeca în mână până nu știi exact cum va arăta, iar clientul trebuie să fie sigur de asta. Deci, ar trebui să vorbiți mult - uneori, fac o consultație care durează mai mult decât tunsoarea. Pentru că, dacă știi ce ai de gând să faci, de multe ori tunsorile nu durează de fapt foarte mult. 

Ca să fiu sincer, este vorba mai degrabă de a investi timp pentru a te asigura că eviți situația de a avea o tunsoare proastă. Dar dacă este proastă, managerul salonului ar trebui probabil să facă orice pentru a te face fericit. Dacă nu-ți place, nu-ți place. Depinde cât de proastă este. Cred că este vorba mai degrabă de a încerca să eviți aceste situații. Cu o consultație foarte bună, nu ar trebui să se întâmple nimic."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel