Cât costă o halbă de bere din care a băut Ed Sheeran. Prețul exorbitant pe care l-a plătit un fan înfocat

Data publicării:
Ed Sheeran, foto Facebook/ Frankfurter Oktoberfest.
Descriere foto: Ed Sheeran, foto Facebook/ Frankfurter Oktoberfest.

Halba de bere din care Ed Sheeran a băut la Oktoberfest-ul de la Frankfurt, vândută pentru aproape 2.000 de euro

 

Halba de bere din care starul pop britanic Ed Sheeran a băut la Oktoberfest-ul de la Frankfurt a fost vândută pe eBay pentru suma de 1.960 de euro la începutul zilei de vineri, a declarat co-organizatorul Oktoberfest, Kai Mann.

Cel mai mare ofertant pentru halbă, cunoscută sub numele de "stein", a fost Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt.

Cei aproape 2.000 de euro vor fi folosiţi pentru a finanţa construcţia unei noi şcoli în Republica Dominicană.

"Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein şi-l vom clona, şi apoi Ed Sheeran ni se va putea alătura în fiecare an la Oktoberfest", a glumit purtătorul de cuvânt al Marelui Consiliu, Uwe Forstmann.

Cântăreţul britanic a participat la Oktoberfest cu anturajul său după un concert recent.

Sheeran a avut chiar şi o apariţie neaşteptată pe scenă, purtând Lederhosen şi ţinând în mână stein-ul. Artistul în vârstă de 31 de ani a interpretat hitul său "Perfect" şi clasicul "Everybody" al celor de la Backstreet Boys, notează Agerpres.

 

Ed Sheeran plănuieşte să amenejeze o criptă în capela pe care o construieşte pe proprietatea sa din Suffolk

Starul pop britanic Ed Sheeran a depus planurile pentru a amenaja o criptă sub podeaua unei capele care se construieşte în prezent pe proprietatea sa din comitatul Suffolk (est)

În 2019, cântăreţul şi compozitorul în vârstă de 30 de ani obţinuse o aprobare pentru construcţia "unui loc privat de reculegere pentru contemplare şi rugăciune" pe proprietatea sa, aflată nu departe de locurile în care a copilărit.

O nouă cerere depusă la consiliul districtului East Suffolk solicită permisiunea de a construi o criptă în naosul capelei, cu dimensiunile de 1,8 metri pe 2,7 metri.

Această din urmă cerere a fost primită de autoritatea competentă în luna decembrie şi se aşteaptă în prezent o decizie.

Oaspeţi din întreaga lume vizitează proprietatea lui Sheeran, se indica în solicitarea din 2019 pentru construcţia unei capele.

"Mulţi dintre aceştia provin din numeroase ţări, au credinţe şi obiceiuri diferite, vin, spre exemplu, din SUA, Irlanda, Ghana, Nigeria, Asia şi Australia", se arată în cerere, precizându-se că solicitantul doreşte ca el, familia sa şi oaspeţii lor "să se poată retrage în capelă pentru contemplare,
rugăciune şi relaxare, pentru a se întâlni să celebreze sau să mediteze în pace (...) atunci când vin în vizită".

Capela va fi placată cu silex, va dispune de un turn cu o scară în spirală, de un acoperiş din tablă de plumb şi de ferestre din sticlă transparentă dar şi de vitralii, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel