Cât câștigă iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase îl întreține pe fostul lider PSD

Data publicării:

Liviu Dragnea a declarat, imediat după ce a ieșit din penitenciar, că la acest moment este întreținut de logodnica sa. Tânăra Irina Tănase și-a deschis o afacere cu un an în urmă. 

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat la jumătatea luni iulie. Atunci, fostul lider PSD a declarat că are în plan să revină în politică, odată cu o formațiune nou înființată, numită Alianța pentru Patrie.

În urmă cu câteva zile, Liviu Dragnea declara la  Realitatea Plus, că situația sa financiară, din acest moment, stă cumva în mâinile logodnicei sale. 


 ”Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame!”, a declarat Dragnea pentru realitatea Plus. 

Cu ce se ocupă Irina Tănase

 

Irina Tănase a studiat la Facultatea de Relații Internaționale din cadrul ASE, iar în 2019 a absolvit un curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere, primind autorizație pe 29 iulie 2019.

 

Potrivit Fanatik, logodnica lui Liviu Dragnea nu mai profesează ca mediator de anul trecut, pe siteul oficial al organizației apărând scris textul ”acest mediator nu are drept de exercitare”. 

 

Irina s-a reprofilat


Potrivit Fanatik, pe 10 decembrie 2020, logodnica lui Liviu Dragnea și-ar fi deschis o firmă care are ca obiect ”activități de consultanță pentru afaceri și management”.
Firma ar fi înregistrată înregistrată pe adresa din buletin a Irinei Tănase, un bloc din cartierul Ghencea, casa părintească a tinerei.

Mai mult, se pare că tânăra ar fi dat lovitura cu noua afacere, iar cifrele sunt neașteptat de mari. 

Fanatik scrie că firma Irinei a avut un profit de 20.082 lei în 2020, asta în condițiile în care societatea a fost înregistrată oficial pe 10 decembrie 2020.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel