Cât a costat rochia purtată de Simona Halep la cununia civilă. Sportiva a cheluit o avere pe ținuta de la petrecere

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Halep a schimbat două ținute la petrecerea de la cununia civilă. A doua rochie purtată de sportivă este creația unui celebru designer internațional. 

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit oficial soț și soție. Cei doi și-au unit destinele într-o locație deosebită la malul mării, alături de familie și de cei mai buni prieteni. 


Simona Halep a îmbrăcat o rochie nude, din dantelă, atunci când s-a prezentat în fața ofițerului de la starea civilă, pentru a-i spune „DA” lui Toni Iuruc.

 

Pentru petrecere, sportiva și-a schimbat coafura, machiajul, dar și rochia, optând, de data aceasta, pe o rochie lungă, albă, accesorizată cu o fundă supradimendionată de culoare neagră. 

 Potrivit unica.ro, celebrul designer Oscar de la Renta a realizat această rochie, fabricată din lycra și mătase, care se vinde la prețul de 6.359 euro, după cum menționează farfetch.com. 

 

Cătălin Botezatu a apreciat alegerea Simonei

 

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

 

Artiști de seamă i-au cântat celebrei sportive

 

 

Cum petrecerea fără muzică nu este posibilă, tineri însurăței au ales să le cânte la nuntă Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

Acum, Loredana Groza a făcut primele declarații legate de nunta anului. Artista a mărturisit că atmosfera a fost una extrem de plăcută și că toată lumea s-a descurcat de minune pe ringul de dans.

"A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu.

Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece. Indiferent de vârstă, indiferent de lungimea rochiei, toată lumea s-a simţit foarte bine şi chiar a fost o atmosferă incendiară", a spus Loredana Groza la Antena 3.

 

Totodată, Loredana Groza a precizat faptul că toată lumea s-a distrat și au dansat pe mai multe stiluri de muzică, iar Simona Halep a fost sufletul petrecerii.

„A dansat şi pe stilul tradiţional, a dansat şi pe rock, a dansat şi pe sârbă şi pe horă. A fost sufletul petrecerii, efectiv. Toată lumea, de la mic la mare era pe ringul de dans.

M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu Gică Hagi, Florin Răducioiu, Florin Segărceanu. Mi-am văzut foarte mulţi prieteni pe care  nu i-am mai văzut demult şi a fost o bucurie să îi revăd în această atmosferă şi să văd că toată lumea e fericită şi este bine.

Cred că viaţa despre asta este vorba, despre aceste momente şi despre faptul că ele sunt unice şi irepetabile”, a adăugat Loredana.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel