Câștigătoarea de la X Factor, FELICITATĂ de vedete. Pe cine a IMPRESIONAT Andrada Precup

Data actualizării: | Data publicării:
Andrada Precup, foto instagram
Descriere foto: Andrada Precup, foto instagram

Andrada Precup este câștigătoarea xFactor 2020. Cântăreața a impresionat o țară întreagă prin vocea și talentul ei. Vedetele au felicitat-o și au transmis numai gânduri bune. 

Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care a câștigat juriul X Factor, chiar de la prima apariție a cucerit inimile vedetelor de la noi. Cântăreața, prin vocea ei de aur, a reușit să îi facă pe Adda, Stefan Bănică și multe alte vedete să se emoționeze și să aprecieze, la adevărata valoare, talentul ei. 

Cu această ocazie deosebit de frumoasă, din viața Andradei Precup, vedetele i-au transmis, în public, mesaje de încurajare și de apreciere. Unul dintre ei este chiar mentorul Ștefan Bănică. Acesta a spus: 

”Ma bucur tare mult pentru Andrada că este câștigătoarea X Factor 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decât un premiu. E o confirmare a faptului că se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocala, artistica și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională”, a scris Stefan Bănică pe contul lui de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Nici Adda nu a lipsit din perisaj. Cântăreața a trimis și ea un mesaj, în care spune că trofeul xFactor este al ei, deoarece îl merită. Vedeta a transmis că are o voce superbă în care exprimă sinceritate. 

”Bravoooooo!!!!!! Meriți din toată inima trofeul X FACTOR!!!! Sunt foooarte fericită pentru tine!!! O voce superbă și sinceritate”, a scris Adda pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Același gest l-a făcut și iubitul Addei. Concurentul de la ”Chefi la cuțite” i-a transmis un mesaj emoționand, spunând că este un munte de talent. 

”Felicitari, Andrada! Ne bucurăm enorm pentru tine, eșlti un munte de TALENT! ”, a scris Cătălin Rizea pe contul lui de instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rizea Catalin (@rizea_catalin88)

Florin Ristei și-a făcut și el aparița. Acesta a făcut un video în care mulțumește tuturor pentru sezonul XFactor șiu o felicită pe Andrada pentru marele premiu. 

”Felicitări @andradaprecup pentru titlu și bravo tuturor pentru perfomanță”, a scris Florin Ristei pe contul lui de instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei)

Andrada s-a luptat în finală cu cele mai bune voci de anul acesta de la X Factor:  Adrian Petrache (echipa Loredanei Groza), Super 4 (echipa Florin Ristei) și Sonia Mosca (echipa Delia).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel