Casele afectate de Saturn retrograd. Cum sunt influențate toate Zodiile până la finalul lui octombrie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Morgan Sessions
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Morgan Sessions

Când Saturn retrogradează ne întreabă: „ia să văd, ai făcut lucrurile serios?” Vrea să vadă dacă ai construit autentic. Nu îi place nici superficialitatea, nici forțarea. Dacă stai într-un loc care nu îți mai priește, s-ar putea să îți aducă situații foarte dure ca să te trezească, la fel și dacă nu ții cont de problemele financiare, îți va da altele mai urâte, te va pune să cheltuiești diferit. Saturn și-a început retrogradarea la începutul lui iunie și o va încheia la final de octombrie.

Cei care au marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător (mai ales între gradele 18-25) s-ar putea să aibă multe reușite, dar și multe „palme” și încercări. Dacă lucrurile se „rup” în jurul lor, înseamnă că nu erau, oricum, menite să dureze. Saturn face un careu cu Uranus și apoi va fi într-un careu și cu Nodurile Lunare. E posibil să se readucă în discuție anumite probleme financiare. 

Cel mai important aspect, dincolo de toate problemele, trebuie să reținem că Saturn ne ajută să construim! Având în vedere că Saturn este dur precum o stâncă, e posibil să ne lovim de anumite limite ale noastre, ceea ce nu este cel mai rău lucru deși poate fi frustrant. Iată cum te afectează această retrogradare și ce anume ai putea să faci ca să o folosești cu înțelepciune. Privește acest aspect prin perspectiva casei în care a retrogradat! Când planetele vizitează o casă, ele luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii folosesc casele pentru a prezice ce părți ale vieții tale vor intra în atenție și unde poți lua cele mai bune măsuri posibile. Pentru a afla mai multe despre o casă, citeşte despre semnul care este asociat cu aceasta.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Saturn este retrograd în casa a 11-a care are legătură cu planurile pe termen scurt. Trebuie să vă dați seama dacă ceea ce ați făcut de la începutul anului a fost bun sau nu. Oamenii nu mai sunt la fel de disponibili cum erau odată. Cu Saturn retrograd vreți să fiți văzuți, recunoscuți, dar vedeți cu ce cost puteți îndeplini aceste dorințe. Trebuie să găsiți soluții, să munciți, să nu vă plângeți, să acționați. Relațiile cu copiii ar putea aduce probleme. S-ar putea să simțiți că nu primiți iubire sau nu oferiți iubire. Fiți mai selectivi în ceea ce privește mediul și prietenii care vă înconjoară. 

Taur/ Ascendent în Taur

Cu Saturn retrograd în casa a 10-a nu vă e prea ușor cu cariera. De altfel, Saturn în Vărsător v-a adus încă din 2020 câteva neplăceri din punct de vedere profesional: situații destul de frustrante, neînțelegeri, supărări. Vi se oferă oportunitatea să vă revizuiți comportamentul și atitudinea. Încercați să schimbați ceva, profitați de perioada septembrie-octombrie, mai ales. E cazul să găsiți ceva mai autentic pentru voi. Puneți-vă întrebarea: „sunt fericit aici unde sunt?”. Luați-vă în serios, iar dacă începeți altă carieră, vedeți că este ceva pe termen lung.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Saturn este retrograd în casa a 9-a și vorbește despre relația voastră cu Dumnezeu, despre principii, valori, credințe, despre ceea ce considerați că e corect și ce nu. Veți trece prin evenimente, dar și examene care s-ar putea să nu se desfășoare așa cum vă doreați voi. E posibil să nu intrați la facultatea dorită, puteți să reluați o școală. Dacă ați planificat o călătorie, o plecare, e posibil să vă chinuiți cu anumite amânări. Totodată, chestiunile legale juridice, vor fi întârziate, amânate, tot ce ține de acte și documente va fi tergiversat. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel