Căsătoriți pe nevăzute. Cele cinci cupluri decid dacă rămân împreună sau se despart: „Faptul că se termină experimentul, mă bucură”

Cele cinci cupluri care au acceptat provocarea show-ului „Căsătoriți pe nevăzute” vor decide în fața experților dacă duc mai departe povestea lor sau pun punct mariajului.

Astăzi, de la ora 21:30, în ultimul episod, cele cinci cupluri vor decide dacă rămân împreună sau își spun „Adio” pentru totdeauna. 

Andra și Mihai, Daniela și Adrian, Loredana și Daniel, Cristina și Georges, Andreea și Emilian sunt cele cinci cupluri pe care Oana Nicolau (psihosexolog și psihoterapeut de cuplu), Taher Sonu (expert în tehnica seducției), Victor Toriani (psihoterapeut și psiholog clinician) și Mircea Iliescu (genetician) le-au format în urma unor testări științifice și analize riguroase, pentru a demonstra că iubirea e o știință.

 

După ce s-au căsătorit, au petrecut luna de miere și s-au mutat pentru o perioadă în aceeași casă, concurenții vor lua parte la o petrecere la care vor fi invitate toate cuplurile formate și vor putea compara dinamica relației lor cu a celorlalți din show. Cum au reacționat, ce curiozități au avut, dar și ce au simțit să mărturisească, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Pentru ultima dată, toate cele cinci cupluri vor sta față-n față cu experții și vor discuta despre cum a decurs relația lor până în acest moment, iar într-un final vor decide dacă relația se oprește acum sau continuă.

 

”Faptul că se termină experimentul, într-un fel mă bucură, într-un fel mă întristează. E un moment din viață pe care nu-l mai trăiești! Pe de altă sunt fericită pentru că pot sta liniștită cu soțul meu, să fim doar noi doi și să ne cunoaștem mai bine”, va spune una dintre fete.

Cine va rămâne împreună, dar și ce cuplu se va despărți după o serie de certuri care o să-i ia prin surprindere și pe ceilalți concurenți, vedem astăzi, în ultimul episod Căsătoriți pe nevăzute. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 16 noi 2021, 11:20 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience