Cartofi copți cu ceapă caramelizată și telemea. Simplu și gustos

Cartofi la cuptor, foto Unsplash/ Monika Grabkowska
Descriere foto: Cartofi la cuptor, foto Unsplash/ Monika Grabkowska

Această rețetă de cartofi copți cu ceapă caramelizată și telemea este ușor de preparat și delicioasă. 

Ingrediente:


4 cartofi 

70 gr ceapă la cuptor

rucola

50 gr telemea

2 linguri ulei de măsline


Mod de preparare:


Cartofii trebuie spălați bine și băgați la cuptor la 180C. Îi puteți scoate atunci când intră furculița ușor în ei. 

Într-o tigaie, punem uleiul și ceapa caramelizată în cuptor, Se adaugă oregano și piper negru. 

Când ceapa este aproape făcută adăugați rucola și amestecați des. 

Luați tigaia de pe foc și adăugați telemeaua sfărâmată. Amestecați bine până obțineți un amestec cremos. 

Când cartofii sunt gata, îi tăiați în două părți egale pe lungime și îi umpleți cu amestecul de ceapă. Presărați telemea pentru decor. 


Poftă bună!

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 19 iul, 22:00 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play