Cartofi belgieni cu kaizer. Cea mai gustoasă rețetă

Cartofi belgieni cu kaizer, sursa pixabay/ autor PublicDomainPictures
Descriere foto: Cartofi belgieni cu kaizer, sursa pixabay/ autor PublicDomainPictures

Cartofii belgieni cu kaizer sunt extrem de gustoși și se prepară foarte ușor.

INGREDIENTE: 

6-7 cartofi

6-7 felii bacon sau kaizer

un triunghi de brânză brie

sare

piper

o jumătate pahar de vin alb

MOD DE PREPARARE: Se pregătesc cartofii, se curăță, se spală, se taie felii rotunde şi se pun la fiert. În acest timp, tăiem kaizerul sau baconul şi brânza. Când cartofii sunt aproape fierţi, se iau cu spumiera şi se aşază într-o tavă cu ulei, se presară kaizerul şi brânza brie, se condimentează după gust şi se toarnă vinul. 

Se dau în cuptorul încins pentru circa 20 minute. Se servesc calzi, de preferinţă cu castraveţi muraţi.

POFTĂ BUNĂ!

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 iun, 22:55 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play