Carol, fiul regretatului artist Șerban Ionescu, mărturisiri emoționante despre tatăl său: „Cred că ar fi foarte supărat. Îmi pare rău, tata” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Carol Ionescu
EXCLUSIV
Descriere foto: Carol Ionescu

Carol Ionescu a fost invitatul Georgianei Ioniță, în emisiunea „Întâlnire cu arta”, unde a vorbit despre părinții săi, Șerban Ionescu și Magda Catone.

Carol Ionescu, fiul regretatului mare artist Șerban Ionescu și al actriței Magda Catone se numără printre starurile cinematografiei din România. În cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”, acesta a vorbit despre părinții săi, dar și despre relația pe care o are cu partenera sa, care este tot actriță.

Întrebat dacă dacă a avut momente în care și-ai chinuit părinții, Carol Ionescu a răspuns:

„Da, în timpul spectacolelor. Cred că și-au asumat și, deși și-au asumat această rușine a societății, cred că mie mi-a priit. Eu sunt o fire foarte liberă acum, datorită modului în care m-au crescut părinții mei. A fost un noroc teribil, dar a implicat și această libertate pe care mi-au acordat-o”, a precizat Carol Ionescu în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”.

Cum crede că ar vedea regretatul mare artist Șerban Ionescu munca sa în acest moment

„Cred că ar fi foarte supărat că nu m-am apucat de arhitectură. Îmi pare rău, tata. Dacă se transmite în Rai, îmi pare rău! Nu știu, sincer.
Nu vreau să sune urât, dar nu contează atât de mult pentru mine acest lucru. Am avut parte de susținerea lui ca părinte. A încetat să fie ca entitate în lumea aceasta, dar mă bucur de o amintire.

Eu sunt într-o căutare de a mă mulțumi pe mine, ca artist și de a face cât mai puține compromisuri pe care să le regret, că sunt și compromisuri bune, cred. Eu nu vreau să zic că sunt într-o competiție cu mine, că toată lumea spune asta. E o atenție sporită către mine pentru a avea grijă de mine ca om și ca artist, să văd ce vreau să fac, ce mă mulțumește și ce mă face să cresc și să evoluez”, a spus Carol Ionescu în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”.

Actorul se bucură în momentul în care oamenii îl aseamănă cu tatăl său din punct de vedere fizic

Întrebat dacă e o presiune sau un disconfort în momentul în care lumea îl aseamănă cu tatăl său din punct de vedere fizic, Carol Ionescu a răspuns:

„Nu, deloc. A fost și era un compliment într-o perioadă în care mi se părea că semăn mai mult cu mama. Mă bucură, mai ales dacă văd că omul respectiv face această afirmație cu o istorie cu tata în spate”, a spus Carol Ionescu.

Când va fi Magda Catone soacră oficială

„Nu știu ce se întâmplă. Am o relație foarte frumoasă. Să vedem. Eu mă simt bine, ea se simte bine, Magda se simte bine”, a declarat Carol Ionescu.

VEZI ȘI: Klaus & Barroso, un nou film cu Micutzu, din 16 ianuarie în cinematografe. Carol Ionescu, detalii din culise / Video

Cum sunt relațiile între actori, există gelozii?

În ceea ce privește relațiile dintre actori și posibile gelozii, Carol Ionescu a subliniat că în cazul lor nu există astfel de probleme.

„În situația noastră nu există. Suntem doi oameni care sunt și artiști, știm cum merg lucrurile, ne ajutăm, e foarte frumos. Și ai mei au fost artiști și au fost împreună. Au fost scandaluri în presă, îi mai întreba lumea, dar erau cum sunt eu acum”, a mai spus Carol Ionescu în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”.

VEZI ȘI: Un barman și un bodyguard fac o petrecere clandestină. Adrian Nicolae și Cosmin „Micutzu’” Nedelcu fac senzație în Klaus & Barroso / VIDEO

 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel