Carmen Tănase vorbește despre moartea soțului său: I-am dat lui Țucu tot timpul speranțe. M-a învins

Data publicării:
 Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Carmen Tănase a rămas văduvă la vârsta de 39 de ani. Actrița a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre căsnicia cu Victor Parhon, cel care i-a dăruit un fiu, pe Tudor.

Întrebată dacă cel mai greu moment din viața sa a fost când a rămas „singură cu Tudor”, fiul ei, Carmen Tănase a oferit următorul răspuns: „A fost un moment foarte greu, nu știu dacă cel mai greu, poate că egal cu ăsta a fost când l-am pierdut pe tata. Dar a fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis te înving, nu mi-e frică de tine. Și faptul că nu am reușit să o înving... Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat atunci să-i ascund adevărul, pentru ca el să fie pozitiv. Tot timpul i-am zis o rezolvăm. Numai eu știu ce era. Și am ținut-o așa până în ultimul moment și acest lucru m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am spus că-l putem învinge, că se poate. Eu știam că nu se poate”, a mărturisit Carmen Tănase în cadrul podcastului lui Mihai Morar. 

„El mi-a spus mie diagnosticul, dar după amănuntele... Psihologia omului bolnav se schimbă foarte tare. Țucu era un om foarte inteligent, peste medie, nu puteai să-l păcălești, nu puteai să-l duci cu vorba. Nu mergea nici cu teatru, cu nimic. Și, cu toate acestea, când s-a îmbolnăvit, a mers pe mâna mea și nu a mai controlat. Am zis că eu trebuie să-i dau speranță. Ce să-i zic? Că e inoperabil? Și nici nu întreba. Și am profitat ca să-i întrețin speranța”, a spus Carmen Tănase. 

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel