Carmen Tănase, tristă de ziua ei de naștere. Actrița a împlinit 61 de ani: „Îmi permit azi un mic lux”

Data publicării:
Carmen Tănase, captură foto TV
Descriere foto: Carmen Tănase, captură foto TV

Carmen Tănase a împlinit astăzi 61 de ani, dar a mărturisit că se simte tristă. Ce o neliniștește pe celebra actriță?

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a cunsocut un succes colosal odată cu rolul din serialul Inimă de țigan. Aceasta a urcat pe cele mai mari scene ale teatrelor din România, dar este foarte apreciată și de noua generație pe rețelele de socializare. 


Carmen Tănase a împlinit astăzi 61 de ani, dar spune că nu simte acești ani. Nici fanilor nu le-a venit să creadă, deoarece actrița se bucură de o frumusețe aparte și de o energie debordantă. 


Carmen Tănase a dezvăluit că se simte tristă, chiar dacă este ziua ei de naștere. Ce spune marea actriță despre noțiunea de fericire?


„Nu am cum să fiu fericită niciodată, nu numai de ziua mea. Niciodată, fericirea aceea pe care ne-o imaginăm cu toții, nici măcar nu ştim dacă ea există cu adevărat. Pentru că sunt conștientă de ce se întâmplă în jurul meu. Îmi permit azi un mic lux şi anume acela de a fi împreună cu oameni cu care am comuniune de idei, câteva ore încercând să mă rup puţin de realitate. Mă duc cumva în metaverse", a dezvăluit Carmen Tănase la Antena 3.


Carmen Tănase spune că cel mai frumos cadou pe care l-a primit la împlinirea vârstei de 61 de ani au fost mesajele primite din partea familiei, apropiaților, dar și cele primite de la fani, care și-au rupt din timpul lor pentru a-i face o urare. 


„Apreciez enorm şi sunt foarte recunoscătoare că atât de mulţi oameni şi-au oprit un piculeț din timpul lor ca să se gândească la mine şi să îmi scrie. Este cel mai frumos cadou care poate exista pe lumea asta să ști că atâția oameni la un loc s-au gândit la tine. Eu nu realizez ce vârstă am. Psihic şi fizic nu o conștientizez”, a adăugat actrița.

 

Carmen Tănase, despre relația cu fiul ei, Tudor: „Are o viziune diferită dintotdeauna”

 

Carmen Tănase a vorbit despre relația cu fiul ei, dar și despre pasiunea acestuia pentru lectură. Actrița este foarte mândră de Tudor și are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. 


''Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor'', a declarat actrița, potrivit viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel