Carmen Tănase s-a mutat la țară. Actrița a vândut tot ce avea în București: ”Am vrut să scap de mizerie”

Data publicării:
Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Carmen Tănase a lăsat Bucureștiul pentru o viață liniștită, departe de agitația orașului.

În urmă cu ceva timp, Carmen Tănase a anunțat că vrea să se mute la țară, departe de agitația urbană. Actrița a vândut toate proprietățile din Capitală pe care le avea și a plecat să locuiască în provincie.

”Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit”, a declarat actrița pentru impact.ro. 

Cu toate astea, Carmen Tănase nu este singură. Actrița este înconjurată de 3 câini și 14 pisici.

”Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine”, a mai povestit ea.

 

 Actrița spunea că și-a făcut casă lângă un lan de rapiță și  că are de gând să de apuce și de agricultură. 

 

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu.

Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti", a dezvăluit actriţa Carmen Tănase, în cadrul emisiunii "Previzuni" de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel