Carmen Tănase refuză să se vaccineze. Ce declarații a făcut actrița: „Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu„

Data publicării:
Carmen Tănase, captura foto YouTube
Descriere foto: Carmen Tănase, captura foto YouTube

Carmen Tănase se află printre persoanele care refuză să se vaccineze și să se testeze. Actrița a făcut și câteva declarații legate de acest subiect.

Carmen Tănase este extrem de sinceră și directă. Actrița nu ezitat niciodată să spună lucrurilor pe nume. Aceasta a mărtrusiti că nu dorește să facă vaccinul și nici să se testeze.Totodată, Carmen Tănase a precizat că sunt mulți care și-au făcut schema completă de vaccinare și cu toate astea, acum sunt internați la spital în stare gravă.

Actrița a explicat și ce o să facă dacă  nu o să i se permită accesul în anumite locaţii pentru că nu este vaccinată.

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite. În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a spus actriţa Carmen Tănase, potrivit Antena 3.

 

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea”

 

În ceea ce privește izolarea, Carmen Tănase a declarat că nu are de gând să facă acest lucru și că ea vrea să meargă mai departe numai că prin acest demers o va izola societatea.

 

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.

Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe", a conschis actriţa Carmen Tănase.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel