Carmen Tănase dezvăluie că a tratat-o dr. Flavia Groșan: "În trei zile eram pe picioare. Asta deranjează"

Data publicării:
Flavia Groșan și Carmen Tănase, sursa facebook
Descriere foto: Flavia Groșan și Carmen Tănase, sursa facebook

Actrița Carmen Tănase a dezvăluit că a fost tratată de dr. Flavia Groșan. 

”În clipa în care a apărut articolul (n.r. cu opiniile care au dus la audierea  de la Colegiul Medicilor) despre doamna doctor (Flavia Groșan n.r.), eu am simțit un gol în stomac, pentru că știam ce va urma”. a spus Carmen Tănase, la Antena 3.

Tratament după un apel pe Facebook: În trei zile eram pe picioare

Celebra actriță a dezvăluit: ”Eu nu o cunosc personal pe doamna doctor, dar doamna doctor m-a ajutat într-un moment în care eram puțin derutată, a răspuns extraordinar apelului meu, pe Facebook, pentru că nu aveam numărul dânsei de telefon, o urmăream, îmi plăcea modul de a gândi și modul de a scrie, și, atunci când am avut nevoie, am spus că dânsa este medicul la care voi apela. În 10 minute mi-a dat numărul de telefon și am vorbit cu dânsa la telefon, mi-a dat un tratament, după ce i-am explicat despre ce este vorba, și în trei zile eram pe picioare”. 

”Important este că am câștigat un prieten, un om deosebit, un medic excepțional, care, pe lângă știință, are empatie, bunătate, este solară și este normală și văd că asta deranjează foarte tare” a spus Carmen Tănase, potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel