Carmen Tănase, despre relația specială pe care a avut-o cu tatăl ei. Actrița și-a pierdut părintele la o vârstă fragedă: ”Toată viața mea am căutat modelul ăla de bărbat”

Data publicării:
Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Carmen Tănase a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Părintele actriței a decedat pe când ea avea o vârstă fragedă.

Carmen Tănase și-a pierdut tatăl pe când aceasta era doar o adolescentă. Actrița a povestit că a avut o relație specială cu tatăl său, cere îi dădea întotdeauna cele mai bune sfaturi. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. De atunci, Carmen Tănase a căutat în bărbații de lângă ea să semene măcar puțin cu tatăl său. 

De când a decedat părintele său, actrița a rămas doar cu mama ei. Deși, cea care i-a dat viață are acum 90 de ani, cele două sunt de nedespărțit și merg peste tot împreună.

 

”L-am căutat tot timpul. Toată viața mea eu am căutat modelul ăla de bărbat. Apoi am rămas cu mama și acum suntem foarte apropiate, adică ea e parte din mine, nu se poate una fără cealaltă. Nu mă duc nicăieri fără ea, ea are 90 de ani, dar este un om foarte viu, așa, și foarte tolerant și cumva în micuța mea familie ea este punctul de echilibru”, a declarat Carmen Tănase la Antena Stars.

 

Carmen Tănase și-a pierdut și soțul

 

Carmen Tănase a trecut prin momente cumplite, după ce soțul ei a decedat în urma unei bătălii crunte cu cancerul. Cei  doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani de zile și au împreună un fiu pe nume Tudor, de care actrița este extrem de mândră.

”Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutam foarte mult, ne completam în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l ”tată”. Se amuza.

L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo”, a povestit Carmen Tănase, potrivit Click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel