Carmen Tănase, declarații EMOȚIONANTE despre tatăl ei: " Toată viața l-am căutat în bărbații din jurul meu"

Data publicării:
Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Carmen Tănase este sfâșiată de durere la 10 ani după moartea tatălui ei. Actrița a făcut și câteva dezvăluiri emoționante.

Carmen Tănase este una dintre cele mai mari doamne ale teatrului românesc. Actrița este mereu cu zămbetul pe buze și îi molipsește și pe cei din jurul ei cu acest lucru. Cu toate astea, Carmen Tănase a trecut și prin momente grele, care au marcat-o. Unul din ele este moartea tatălui său. Aceasta a suferit enorm după moartea celui pe care îl considera "cel mai bun prieten."

Chiar și după 10 ani de la tragedie, Carmen Tănase își aduce aminte cu drag de tatăl ei și duce dorul pe zi ce trece tot mai mult. Actrița a recunoscut faptul că l-a căutat mereu pe tatăl ei în barbații pe care i-a cunoscut.

"Tatăl meu mi-a lipsit mereu, a fost prietenul meu, a fost cel mai frumos bărbat pe care l-am cunoscut, toată viața l-am căutat pe tata în bărbații din jurul meu. A fost unic, îi lipsește și mamei. Zeci de ani am avut impulsul de a pune mâna pe telefon să vorbesc cu el și acum mai am momente în care vreau să vorbesc cu el", a spus Carmen Tănase, la Antena Stars.

În ceea ce o privește pe mama ei, Carmen Tănase a mărturisit că uneori își mai varsă nervii pe ea, însă aceasta o înțelege de fiecare dată.

"Mai țip la ea, recunosc. Dar eu știu că mama mă iubește și mă suportă și mai greșim uneori. Eu am momente când sunt foarte nervoasă și uneori îmi vărs nervii pe ea că îmi este aproape. Ea nu mă mai ceartă, doar mă pisează, uitând că am 60 de ani", a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel