Carmen Tănase, decizie RADICALĂ. Actrița nu va mai juca în seriale de televiziune: „Eram rătăcită prin propria viață”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Carmen Tănase a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera ei. Vedeta nu vrea să mai joacă în seriale. Care este motivul?

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă se bucură de admirația publicului atât pentru aparițiile ei în seriale TV, cât și pe scena teatrului, aceasta a luat o decizie importantă pentru cariera ei. Vedeta nu vrea să mai joace în seriale de televiziune și spune că acum s-a izolat la țară împreună cu mama și fiul ei. 

"Am vrut să plec în altă țară. Pur și simplu, după ce îmi încheiam pe aici treburile, voiam să plec după fiul meu. Ăsta era planul nostru, însă toate planurile au căzut, astfel încât sunt aici. M-am mutat la țară, cu mama și fiul meu, cu câinii și cu pisicile. A venit fiul meu special în timpul pandemiei și a rămas aici cu noi. Deocamdată, până ia pandemia o pauză. Am decis să iau o pauză de la serialele de televiziune, era obositor, eram rătăcită prin propria viață și am încercat să fac puțină ordine, luându-mi puțin timp pentru mine", a spus Carmen Tănase pentru Click.ro

Carmen Tănase a făcut dezvăluiri inedite și despre rolul care a făcut-o celebră, Flacăra Potcovaru, din "Inimă de țigan". 


"Dacă mi s-ar mai da rolul Flăcăricăi Potcovaru, oricând l-aș relua. Nu l-am părăsit niciodată. A fost nebunie cu personajul respectiv, era sunet pe telefon vocea ei, eram pe caiete, chipul ei era peste tot. A fost un rol pe care l-am iubit foarte mult și care este iubit în continuare. Îl păstrez undeva in mine, nu l-am părăsit de tot, niciodată", a adăugat actrița. 

 

Actrița a vândut tot ce avea în București deoarece spune că avea nevoie de aer curat și de liniște. Carmen Tănase este înconjurată de 3 câini și 14 pisici și vrea să se apuce și de agricultură. În plus, are de gând să își facă și o grădină frumoasă. 

 

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu.

Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti", a dezvăluit actriţa Carmen Tănase, în cadrul emisiunii "Previzuni" de la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel