Carmen Tănase a izbucnit în lacrimi, în direct. Ce a emoționat-o pe marea actriță: „Nu a făcut nimeni asta pentru mine”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Carmen Tănase a avut pare de o surpriză de proporții din partea lui Cătălin Măruță. Marea actriță a izbucnit în plâns.

Carmen Tănase a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut parte de mai multe surprize, care au emoționat-o până la lacrimi. Prezentatorul TV a vrut să-i aducă actriței aminte de cele mai frumoase perioade din viața sa. 

Carmen Tănase a izbucnit în plâns

Marea actriță a rămas uimită când și-a văzut foștii colegi de liceu în platou. Carmen Tănase nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. De asemenea,vedeta a văzut imagini cu școala din Baba Ana unde a predat după terminarea celor 12 clase. Actrița a fost profesoară de muzică și desen, dar și dirigintă. 

„N-am fost la școala asta de atunci, de când am terminat. De când am intrat la facultate, din 1980…și acum când căutam casă la țară, am găsit o casă la Baba Ana și am vrut s-o iau, dar era mult de făcut la ea și nu aveam timp”, a dezvăluit Carmen Tănase.

Actrița a recunoscut că a fost foarte atașată de unul dintre elevii săi. Cătălkin Măruță știa acest lucru și a fătut tot posibilul ca acesta să vină în emisiune. 

„Dacă mi-l aduceți pe Rămurescu, mor. Am spus de Rămurescu de câteva ori în interviuri. (…) E un copil din clasa a V-a, de la clasa unde eram eu dirigintă, care era grăsuț și era foarte drăguț. Nu știa nimic, dar era tot timpul gata să-ți răspundă. Indiferent ce, nu conta”, și-a amintit Carmen Tănase.

„Nu a făcut nimeni asta pentru mine”

„Ce ați făcut voi acum este ceva incredibil. Ai făcut ceva ce nu ar fi făcut nimeni niciodată. Mi-ai adus timpul înapoi, este incredibil. Nu am cuvinte, este fără măsură. Nu a făcut nimeni asta pentru mine”, i-a spus Carmen Tănase lui Cătălin Măruță.

Cum s-a îmbătat Carmen Tănase, pentru prima dată, în clasa a VII-a?

„Eram în clasa a VII-a și ne-am dus la ea și a zis ca fiecare să aducă câte ceva. Eu am dus un termos cu vin. Și s-a consumat din termosul ăla un pic de vin și Georgiana, cu mintea creață, a pus vodkă peste vinul ăla. Și eu am băut vin cu vodkă. 

M-am făcut praf. Am adormit la asta în pat, după aia, ea ne-a dat afară că veneau părinții și am plecat beată moartă. Ca să țin drumul drept, am mers pe bordură. La un moment dat l-am văzut pe tata cum se ducea acasă de la birou. 

M-am culcat. Și când m-am trezit, tata stătea într-un cot și se uita la mine. Respirația mea duhnea și a zis, ‘Ai băut?’, ‘Da’. Poc!”, a povestit actrița din serialul Clanul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel