Carmen Tănase a devenit virală pe TikTok în doar câteva zile. Ce spune actrița despre cea mai populară aplicație de socializare

Data publicării:
Carmen Tănase, captura video Tiktok
Descriere foto: Carmen Tănase, captura video Tiktok

Carmen Tănase cucerește TikTok-ul și are planuri mari pentru viitor. Care este secretul actriței pentru succesul răsunător din mediul online?

Carmen Tănase și-a făcut cont de TikTok și în doar câteva zile a devenit virală. Actrița a descoperit recent această aplicație atât de populară în rândul tinerilor și s-a gândit că ar fi o idee bună să își facă cont. Actrița a postat deja câteva videoclipuri și spune că încearcă să se acomodeze cu această platformă de socializare. 


Carmen Tănase a devenit rapid virală și a strâns o comunitatea mare de fani. Aceasta susține că vrea să creeze videoclipuri prin care să educe și să îi învețe pe tineri diverse lucruri. 


"Am pornit dintr-o joaca. M-am ambiționat și am zis ca pot și eu sa devin virală. Ce-i drept nici nu știu sa umblu foarte bine pe aplicația asta. Nu știu nimic despre TikTok. Am aruncat un ochi sa văd care e situația si e puțin stupid. Eu nu vreau sa ma scalamb pe TikTok, vreau sa fac ceva din care sa învățam.", a declarat, la Antena Stars, Carmen Tănase.


Prima Postare a artistei a fost un mesaj în care își anunță fanii că și-a făcut cont și îi invită să o urmărească. 


„Pârtie, că m-am băgat pe Tik Tok! Atenție, lume, v-am spart! Hai, băgați! Vizualizări, alea, alea, să creștem, să ne facem mari!”, a spus vedeta în primul ei video de pe Tik Tok, care a adunat deja 4 milioane de vizualizari. 


În doar câteva ore de la lansare, contul vedetei a devenit viral. Ce spune actrița despre succesul ei răsunător pe cea mai populară aplicație a tinerilor. 


 „Wow! Mi-am făcut cont de câteva ore și deja am câteva zeci de mii de oameni care mă urmăresc și câteva sute de mii la cele două postări pe care le-am făcut. Dar eu acum sunt în studii. Mi-am pus să vorbesc 60 de secunde, pentru că în 15 nu pot cuprinde tot, pentru că vreau să vă mulțumesc că mă urmăriți într-un timp așa de scurt. Și…. am descoperit filtre. Wow! În ultima vreme, două trei zile, mă distrează de mă tăvălesc, pur și simplu. Avem treabă, ce vorbești, tăticule? Dacă nu o să le încerc pe toate, măcar așa să evadez…” a spus vedeta. 

 

 

@carmentanase18

 

♬ sunet original - Carmen Tanase18



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel