Carmen Șerban, secrete din dormitorul artistei: „O femeie grasă și veselă este cea mai frumoasă”

Data publicării:
Carmen Șerban, sursa foto Instagram
Descriere foto: Carmen Șerban, sursa foto Instagram

Îndrăgita interpretă iubește din nou. Carmen Șerban a mărturisit că este într-o relație de patru luni. Cum este viața de cuplu a cântăreței. 

Carmen Șerban a fost invitată în cadrul matinalului de la Antena Stars, unde a declarat că este într-o relație de patru luni. Interpreta de muzică de petrecere a povestit despre viața de cuplu și cum se înțelege cu noul partener. 


„Am o relație de patru luni de zile, dar atunci când am chef să stau singură, îi zic să meargă și pe la el pe-acasă. O femeie foarte frumoasă, dar răutăcioasă și încruntată e urâtă. Și o femeie grasă și cea mai veselă este cea mai frumoasă”, a spus Carmen Șerban în cadrul emisiunii Star Matinal. 


Artista a mai precizat că nu își dorește să se căsătorească chiar dacă este criticată de foarte multă lume.  


„Nu-mi doresc să fac asta pentru că nu sunt de lungă durată. Și ce fac, vin și îi prezint și după aia ne despărțim? Fiecare femeie își dorește să ajungă la altar cu cine trebuie. Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist”, a mai precizat Carmen Șerban.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel