Carmen Șerban se mută DEFINITIV din România. În ce țară se stabilește artista și de ce a luat această decizie

Data publicării:
Carmen Șerban, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Șerban, sursa instagram

Carmen Șerban a luat o decizie radicală. Artista a anunțat că o să plece definitiv din România, dar și care este motivul acestei decizii.

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta e recunoscută pentru vocea ei atât în România cât și în străinătate. Deși lucrurile par să fie roz în viața artistei, aceasta a simțit nevoia unei schimbări radicale.

Carmen Șerban se mută definitiv din România!

Recent, Carmen Șerban și-a șocat fanii cu ultima decizie pe care a luat-o. Aceasta a dezvăluit că vrea să se mute din România și că a făcut deja demersurile pentru acest lucru. Artista a precizat că și-a pus la vânzare un apartament pe care îl deține în Pipera și pentru care solicită suma de 170.000 euro. 

Carmen Șerban a mărturisit că mai are un apartament în București și o casă în Timișoara, motiv pentru care a renunțat la unul din apartamente, iar cu banii obținuți o să-i investească într-o locuință în Anglia, acolo unde intenționează să se și mute.

Carmen Șerban a luat această decizie cu mai mult timp în urmă, însă nu a putut să plece deoarece a dorit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui, care era bolnav. Acum, Carmen Șerban o mai are doar pe mama ei, însă aceasta nu s-a opus deciziei artistei.

''Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el. Am realizat că mă simt mai respectată acolo. M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea. Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am scos apartamentul din Pipera la vânzare pentru că mai am unul, am și o casă la Timișoara și nu am ce să fac cu atâtea, vreau să investesc acolo, să-mi cumpăr acolo'', a spus Carmen Șerban la Star News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel