Carmen Șerban, devastată de durere după moartea tatălui: "Am făcut tot ce ne-a stat în putere"

Data publicării:
Carmen Șerban, instagram
Descriere foto: Carmen Șerban, instagram

Carmen Șerban trece prin momente grele, după ce în urmă cu un an, tatăl artistei s-a stins din viață.

Carmen Șerban este dintre artistele apreciate pentru vocea inconfundabilă, dar și pentru strarea de bine pe care o emană. Cu toate acestea, în urmă cu an, artista a trecut prin cele mai tragice momente din viața ei, după ce și-a pierdut tatăl. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Carmen Șerban a povestit cum erau sărbătorile în copilărie, când avea alături toată familia.

”Toate cadourile venite din partea părinților mei au fost foarte frumoase. Toate momentele petrecute cu tata au fost pe sufletul meu, și alea bune și alea rele. Tata nu ținea la tradiții, era un om vesel, îi placea muzica dansul, însă mereu ne dădea banuți”, a mărturisit Carmen Șerban la Antena Stars.

Artista a povestit că a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-și salveze tatăl, însă probleme grave de sănătate i-au adus sfârșitul.

”Am făcut tot ce am putut. Am făcut tot ce ne-a stat în putere să-l ținem în viață după ce a paralizat, 14 ani. A avut grave probleme de sănătate. I-am spus absolut tot ce am avut de spus, eu până în 15 septembrie când tata a plecat am fost de 21 de ori acasă. I-am spus că îl iubesc”, a mai spus Carmen Șerban.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel