Carmen Șerban, detalii neștiute despre plecarea din România. Cu ce probleme s-a confruntat artista: "Când iei o asemenea decizie, nu o faci peste noapte"

Data publicării:
Carmen Șerban, instagram
Descriere foto: Carmen Șerban, instagram

Carmen Șerban a făcut noi declarații despre mutarea definitivă din România.

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta e recunoscută pentru vocea ei atât în România cât și în străinătate. Deși lucrurile par să fie roz în viața artistei, aceasta a simțit nevoia unei schimbări radicale. Aceasta și-a pus aparatamentul la vânzare și vrea să se mute definitiv în Londra.

Momentan, artista mai are de rezălvat câteva probleme până să facă pasul cel mare. Mai exact, Carmen Șerban vrea ca totul să arate perfect și să pună la pun până și cel mai mic detaliu.

"Am amânat plecarea, căci nu îți cumperi o casa peste noapte. Când faci o asemnea decizie nu îți iei în pripă. Te gândești mult. Eu vreau să fie totul impecabil, cum îmi place mie. Să fie poziționat ok. Nu este vorba de bani, prețurile chiar sunt bune. Încă sunt în căutare, dar în curând o să-l găsesc. Simt eu asta.", a declarat Carmen Șerban la Antena Stars.

 

Deși a luat decizia de a se muta deficitiv din România, Carmen Șerban a declarat că nu are de gând vreodată să se lase de muzică. Artista a mărturisit că ea trăiește prin muzică, motiv pentru care va veni mereu în România pentru a încânta oamenii cu vocea și melodiile ei.

"Eu nu renunț la muzica pana mor. Chiar dacă ma mut la Londra, eu tot o sa vin sa cânt. Nu există sa renunț la asa ceva, cânt pana mor, este pasiunea mea de mică, nu există.", a mai adăugat Carmen Șerban.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel