Carmen Harra, speriată după furtunile din sudul Floridei. Ce a dezvăluit clarvăzătoarea despre locuința sa: ”Uraganul a distrus lucruri în casă”

Data publicării:
Carmen Harra, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video Youtube

Carmen Harra se numără printre persoanele afectate de furtunile din Florida, care au avut loc în luna aprilie. 

Carmen Harra e îngrozită de inundațiile care au avut loc în luna aprilie, în Florida. Celebra clarvăzătoare a recunoscut că i-a fost afectată locuința și mai multe bunuri i-au fost distruse. Vedeta a povestit că a fost blocată în casă timp de trei zile, până când a reușit să iasă cu ajutorul unor români.

Carmen Harra, speriată după furtunile din sudul Floridei

„Mi-a inundat oceanul toată aria și a fost un fel de uragan. Nu ne-a anunțat nimeni, așa că au fost mii de oameni afectați de situația asta, în care era apa până la brâu, mi-a acoperit mașinile.

Bineînțeles că nu se mai poate face nimic cu ele, uraganul a distrus lucruri în casă și în jurul casei, dar cu ajutorul unor români minunați de aici, am reușit să refac casa, lucrurile arată din nou normal, dar am trecut printr-un moment foarte critic.

Trei zile nu am reușit să ies din casă, nu putea nimeni să vină în aria asta, pentru că nu se putea ajunge. N-aveai cum să ajungi cu mașina, și, mă rog, a fost un moment de spaimă. Însă viața te încearcă, am trecut peste acest moment și îi mulțumesc Lui Dumnezeu, dar de 1000 de ani nu s-a înregistrat în zona Floridei”, a dezvăluit Carmen Harra pentru Antena Stars.

Carmen Harra, previziuni despre un mare război și soarta sistemului bancar

Carmen Harra a fost celebrată în emsiunea ”Exclusiv VIP” de Cristi Brancu. Mai mult, telespectatorii PRIMA TV au aflat și care sunt previziunile lui Carmen legate de banci și de război.

”Intru în anul karmic 8. Pentru mine e o mare schimbare. Fiecare an în viața noastră aduce altă energie. Acești ani sunt foarte rari în viața unui om, dar când vin pot să aducă lucruri extraordinare. Aștept să mi se întâmple lucruri extraordinare. Și pentru mine va fi: o să am o nepoată. Numele va fi Alexandrina. Sunt foarte fericită! Am făcut toate calculele: o să fie o luptătoare, învingătoare, o frumoasă. Vreau să o fac artistă de cinema! Alexandra naște peste 2 luni.”, a spus Carmen Harra. 

Carmen Harra a lansat și câteva previziuni în contextul în care 2 bănci au căzut în SUA, una în Elveția, dolarul se prăbușește, avem război. Iată ce i-a spus lui Cristi Brancu:

”Ții minte că noi am vorbit de colapsul bancar acum 3 ani. Nimeni nu credea vreodată că vreo bancă poate să colapseze. Iată că se întâmplă lucrurile astea. Vor continua aceste situații. Se vor agrava într-un timp pentru că, până în 2029, trebuie să se schimbe sistemul momentar. Se schimbă banii de hârtie și sistemul în sine. Dau semne de boală. Primul semnal sunt băncile. Chiar dacă toată lumea spune că totul e minunat, nu avem inflație, că băncile sunt în perfectă stare de funcționare, realitatea este alta. Aș vrea ca lumea să se gândească ce face cu banii din bănci. De câțiva ani spun să luăm lucruri solide, să luăm lucruri care rămân, să nu ținem banii pentru că se devalorizează. De fapt, se intenționează să se ajungă la moneda eletronică, să se creeze un sistem monetar general. Asta e important de știut. Sunt multe schimbări și tratative la nivelul războiului. Părerea mea e că pericolul unui război mare e în 2024 și 2025.  Anul ăsta s-ar putea să se ajungă la o tratativă între Rusia și Ukraina. Rusia a mizat pe ajutorul Chinei, care nu se va întâmpla cum vor ei, și nu au alternativă decât să bată în retragere – oricât nimeni nu crede că Putin poate să bată în retragere. Eu anticipez că lucrurile puțin să se calmeze în a doua perioadă a anului, doar că un mare pericol urmează anul viitor, dar vom vorbi la momentul oportun. Deocamdată să încercăm să punem energie pozitivă, ca să trecem prin perioada asta tumultoasă cât de victorioși posibil. Dacă reușiți să mai primiți împrumuturi de la bănci, cumpărați-vă ceva. Intrăm într-un an karmic, când lucrurile trebuie să se balanseze. Dar trecem prin perioada asta de zbucium, de haos. Investiți în lucruri palpabile. Sunt cele mai sigure. Banii la saltea, banii în bănci nu mai sunt atât de siguri cum erau odată. Lucrul ăsta trebuie luat în considerare.”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel