Carmen Harra și-a cumparat un animal de companie de 7000 de dolari. Cum arată patrupedul: „Sunt foarte rari”

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Harra nu se uită la bani atunci când vine vorba de sufletele din jurul ei. Recent, celebra ctarvăzătoare și-a achiziționat un câine în valoare de 7000 de dolari

Carmen Harra locuiește în America de mai mulți ani. Vedeta este implicată în mai multe afaceri profitabile și, pe lângă consilierea pe zona de clarviziune, românca este și psiholog, activitate care îi aduce venituri frumușele, dacă ne uităm pe cheluielile ei. 

Recent, Carmen Harra a avut o intervenție în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, acolo unde a dezvăluit că și-a cumpărat un câine de 7000 de dolari. Patrupedul este o rasă extrem de rară, acesta fiind motivul pentru care a fost atât de scump. 


7000 de dolari. Sunt foarte rari câinii ăștia, se numesc Shiba Inu. Toată lumea vrea să găsească un câine așa, dar e greu de găsit.

Are 2 luni, Doamne, e așa de mic.  Doarme cu mine! I-am pus și niște trepte să se urce în pat. I-am dat casa lui, e un răsfățat.”, a spus Carmen Harra la PRO TV.


Shiba Inueste o rasă de câini de vânătoare din Japonia. Este o rasă de talie mică spre medie și este cea mai mică dintre cele șase rase originale și distincte de câini spitz originare din Japonia..

Un câine de talie mică, alert și agil, care se descurcă foarte bine pe terenul muntos și pe traseele de drumeție, Shiba Inu a fost inițial crescut pentru vânătoare. Seamănă și este adesea confundat cu alte rase de câini japonezi, cum ar fi Akita Inu sau Hokkaido, dar Shiba Inu este o rasă diferită, cu o linie de sânge, un temperament și o talie mai mică decât alte rase de câini japonezi..

 

Ce avere are Carmen Harra

 

De asemenea, vedeta a fost deschisă să vorbească despre averea strânsă în atâția ani de muncă. Celebra clarvăzătoare deține mai multe proprietăți în America și are în plan să își extindă afacerile în zona muzicală, ea fiind pasionată de acest domeniu încă din copilărie. 

„Eu am și o casă, dar și un apartament. Casa are 4 dormitoare, 4 băi, apartamentul are 3 dormitoare, 3 băi, e puțin mai mic decât casa. (…)

Am terminat cartea mea, ultima, fac conferințe, vorbesc cu mii și mii de oameni. Mă țin într-o stare de creativitate, încerc să fac mereu altceva.

O să îmi fac și studio muzical, m-am gândit să fac și muzică, eu fiind artist din copilărie.”, a adăugat clarvăzătoarea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel