Carmen Harra, profeție cutremurătoare pentru România: „Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de doi ani”

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra a dezvăluit o profeție cutremurătoare în urma protestelor care s-au desfășurat în mai multe orașe din România, în ultimele zile. 

După ce mai multe persoane au protestat în marile orașe din țară, împotriva restircțiilor impuse de autoritățile române, Carmen Harra vine cu o profeție zguduitoare. 

Carmen Harra susține că ea a prezis de acum doi ani evenimentele care au loc acum în România și spune că nu vede cu ochi buni actuala conducere a țării. 

 

”Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de doi ani! Doamne ajută!”, a scris Carmen Harra, pe Facebook.

Mesajul postat de celebra prezicătoare a creat un val de reacții în mediul online:

 ”Doamna Carmen, vă contraziceți singură, va respect, dar nu cred o iota din ce spuneti Anul trecut ați zis că o să pice guvernul și Iohannis și că o să vină un nou președinte care nu are de a face cu politica. O să vedem că până acum nu s-a adeverit in niciun an! Luna noiembrie, imediat după alegerile parlamentare”, ”Pleaca unii, vin alții, asta nu va schimba mare lucru, indiferent cine va veni, pentru ce vremuri vor veni, tot mai greu va fi. Vai de noi. Nu ne rămâne decât să ne rugăm la Dumnezeu. Doamne ajută să fie bine!”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internăuți. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel