Carmen Harra, previziuni sumbre pentru următorii 13 ani: E sfârșitul lumii. Clarvăzătoarea a recalculat predicțiile mayașilor

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra susține că 2033 este anul care reprezintă sfârșitul unei ere și că a fost interpretat greșit calendarul mayaș, care spunea că în 2000 ar fi fost sfârșitul lumii. 

Carmen Harra afirmă că 2033 e noul 2000, anul în care se presupunea că va veni sfârșitul lumii. Celebra clarvăzătoare spune că oamenii au interpretat greșit calendarul Mayaș și că abia peste 33 de ani va veni o schimbare radicală a lumii. 


„Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că «Eu am să revin după 2000 de ani». Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033. Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi. Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a transmis Carmen Harra.


Previziuni pentru 2022

Carmen Harra spune că 2022 va fi un an dezastruos din punct de vedere economic și recomandă investirea banilor în proprietăți și metale prețioase. 


"Economic, până în 2025 - 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă.

Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri", a spus Carmen Harra, la Antena 3, potrivit DC News


Carmen Harra, previziuni pentru vedete în anul 2022


Celebra Clarvăzătoare a aruncat o privire și asupra viitorului vedetelor. Ea spune că 2022 este anul în care se va termina divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar antrenorul se va recăsători la scurt timp. De asemenea, Carmen Harra o vede pe Anca Țurcașiu recăsătorită, dar nu crede că mariajul va rezista, potrivit spynews . 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel