Carmen Harra, previziuni sumbre despre conflictul dintre Rusia și Ucraina: „O să ia niște proporții foarte urâte”

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra a făcut previziuni despre conflictul de lângă România, dintre Ucraina și Rusia. 

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, dar și din străinătate. Aceasta trăiește de peste 37 de ani în Statele Unite, dar este mereu prezentă în spațiul public din România. 


Odată cu noile tensiuni dintre Rusia și Ucraina, aceasta a făcut câteva previziuni sumbre despre conflictul de lângă România. 


”Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.


Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.


De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el… Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța…


De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.


Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație șamd”, a explicat Carmen Harra, scrie antena3.ro.

 

Carmen Harra, previziuni pentru 2022: „Nu vreau să par dramatică”

 

Harmen Harra a avut o intervenție în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, în care a cântat, în direct, o melodie extrem de optimistă. Pe de altă parte, previziunile celebrei clarvăzătoare pentru 2022 sunt destul de pesimiste.

 

„Un an care se vrea mai bun. Un an cu probleme. 
Nu vreau să par dramatică, dar...multe evenimente politice, răsturnări politice, un an conflictual, mai sunt manifestări de stradă, economia scârțâie puternic în anul acesta. Iată că avem motive de îngrijorare, dar dacă vrem să trecem peste ele, trebuie să avem o atitudine pozitivă și vom supraviețui și vom merge mai departe”, a declarat Carmen Harra la PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel