Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru anul 2022. Ce se va întâmpla în România

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, captura foto Pro TV
Descriere foto: Carmen Harra, captura foto Pro TV

Carmen Harra a făcut previziuni neașteptate despre anul 2022. Celebra clarvăzătoare le-a dezvăluit românilor la ce să se aștepte de la noul an.

Carmen Harra  a mărturisit că vom avea parte de un viitor sumbru. Se pare că situația economică va rămâne în continuare la pământ

”Economic, până în 2025 - 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă. , a spus Carmen Harra la Antena 3. 

 

Celebra clarvăzătoare a mărturisit că este un an bun pentru investiții, deoarece, pe viitor, toate lucrurile se vor scumpi și mai mult. Cât despre coronavirus, Carmen Harra a precizat că vom scapa de boală, iar omenirea va găsi antidotul acestui virus care nu este nicidecum o răceală.

Conform spuselor celebrei clarvăzătoare, perioada nefastă mai durează 12 ani, după care urmează epoca de aur, însă tot ceea ce avem noi de făcut este să avem răbdare.

 

Carmen Harra: ”O să scădem substanțial din cauza acestor virusuri”

 

Carmen Harra spunea că în continuare populația va fi în scădere și recomandă să revenim la obiceiurile străvechi pentru a reuși să facem față situației globale.

 

”Consecințele sunt dramatice, iar inflația este fără precedent, absolut fără precedent în istoria a 100 de ani. Noi suntem, la ora actuală, vreo 7 miliarde și ceva, o să scădem substanțial din cauza acestor virusuri. Poate ajungem la 5, poate chiar la 4 miliarde, deci o scădere incredibilă a populației.

Recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, străbunicii noștri, la țară. Să-și planteze, să-și facă grădini, pentru că acolo mergem, din nefericire, dată fiind situația globală economică. Astea sunt resursele cu care noi, la un moment dat, ne putem hrăni singuri”, a mai spus celebra clarvăzătoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel