Carmen Harra, previziuni neașteptate despre căsnicia Andei Adam: „Sper că ascultă mesajul meu”

Data publicării:
Carmen Harra, Andra Adam, colaj foto
Descriere foto: Carmen Harra, Andra Adam, colaj foto

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni despre cuplurile din showbiz. Ce spune despre relația dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda? 

Carmen Harra a analizat situația cuplurilor din showbiz-ul românesc și a dat verdictul. Ce spune clarvăzătoarea despre relația dintre Anda Adam și Sorin Nicolescu, în contextul în care cei doi au fost implicați în urmă cu puțin timp într-un scandal, din cauza unor mesaje dintre o presupusă amantă și soțul ei. 


„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (...) M-aș mira ca ei să se despartă, chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere.(...) Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”, a prezis Carmen Harra la Antena Stars.


Chiar dacă sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, Carmen Harra nu are vești prea bune pentru ei. Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au primit prea multe șanse de viitor din partea clarvăzătoarei. 


„Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze. (...) Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp”, a spus aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel