Carmen Harra, PREVIZIUNI despre Ilie Năstase, după scandalul cu soția sa: "Eu l-am anticipat... "

Data publicării:
Carmen Harra, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Harra, sursa instagram

Carmen Harra a făcut previziuni neașteptate despre Ilie Nătase, în urma scandalului pe care acesta l-a avut cu soția sa.

În urmă cu câteva zile, Ioana Năstase a sunat la numărul de urgeță, după ce, potrivit spuselor ei, Ilie Năstase a agresat-o. La sosirea organelor de poliție, aceasta nu a mai depus plângere și nu a cerut nici ordin de restricție. Fostul tenismen nu a recunoscut nimic, declarând că nu știe despre ce este vorba.

”Nu s-a întâmplat nimic! Ce a declarat ea? Că nu înţeleg. Eu nu ştiu ce a declarat”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena Stars.

Carmen Harra, previziuni despre relația fostului tenismen

Carmen Harra a prevăzut că Ioana Năstase și Ilie Năstase se vor despărți. Mai mult decât atât, clarvăzătoarea a mărturisit faptul că fostul tenismen va rămâne singur.

”Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea avut nevoie de afecțiune. Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel