Carmen Harra, PREVIZIUNI despre banii românilor. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă: "Multe turbulențe, oamenii se gândesc că nu au ce mânca"

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre România, dar și ce se va întâmpla în următoarea perioadă.

Pandemia de coronavirus a afectat vizibil economia din întreaga lume. Valul de scumpiri din ultima perioadă i-a întristat pe românii, care se chinuie să trăiască de pe o zi pe alta. Pe lângă scumpirea energiei electrice și a gazelor, chiar și alimentele au ajuns la prețuri mult mai mari.

Recent, Carmen Harra, renumită pentru previziunile sale, a făcut o analiză a ceea ce se întâmplă atât în lume, cât și în România. Din nefericire, veștile sunt extrem de triste și lumea va fi afectată din punct de vedere financiar.

Potrivit acesteia, situația de economică este una extrem de gravă. Totodat, Carmen Harra vorbește despre o cădere guvernamentală, care o să ducă la și mai multe turbulențe, pentru că nu avem soluții. 

”Situația, în general, nu este bună și problema începe de la aspectul economic.

Situația economică mondială este în general gravă pentru că inflația merge la proporții fără precedent și, de multă vreme, eu personal am spus că există posibilitatea unui colaps financiar monetar global și bineînțeles că asta vizează și România și bănuiesc că și în România se observă o crestre a prețurilor peste noapte, așa că românii sunt îngrijorați despre cum o să și plătească facturile, cum o să își cumpere de mâncare și așa mai departe, dată fiind această inflație, care este o reflexie a problemelor economice care se resimt foarte puternic în România.

Ce se poate întâmplă în viitorul imediat apropiat despre care aș vorbi este o cădere guvernamentală, care o să ducă la și mai multe turbulențe, pentru că nu avem soluții”, a declarat celebra Carmen Harra la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel