Carmen Harra, previziune sumbră. Ce urmează după COVID: Va ține până în 2033. Omenirea trece printr-un purgatoriu

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra a făcut previziuni noi în ceea ce privește pandemia de COVID și bolile care vor mai lovi omenirea.

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, spune că nici pandemia COVID-19 și nici războiul nu s-au încheiat încă, iar liniștea la care tot sperăm pare că se lasă așteptată.

Potrivit ei, chiar dacă vom scăpa de coronavirus, iar acest val șase nu va fi grav, ”revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați”.

Mai mult, Carmen Harra spune că până în anul 2033 omenirea se va confrunta cu multe probleme, iar abia apoi pacea, bunăstarea și ordinea se vor reinstala.

"Inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice"

"Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Acesta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. 

Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice", a declarat Carmen Harra.

"Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu"

"Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual. 

În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva”, a completat Carmen Harra, care a mai spus și că resursele planetei care sunt în scădere, lucru care va duce chiar de foamete.

"Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… Copiii mei au fost în vacanță. N-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate. O realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare", a mai spus Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel