Carmen Harra, previziune despre moartea reginei Elisabeta și Marea Britanie: „Acest lucru va schimba viața așa cum o cunoașteți”

Data publicării:
Carmen Harra , Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra , Foto Facebook

Carmen Harra a reamintit că în 2020 a prezis moartea reginei Elisabeta a ll-a și, mai mult decât atât, afirmă că acesta este începutul unei schimbări uriașe. 

Regina Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Angliei, a murit joi la vârsta de 96 de ani, fiul ei Charles urmându-i la tron. 

Carmen Harra a postat un video, pe TikTok, în care reamintește declarațiile făcute în urmă cu ceva timp, despre regina Elisabeta. 

„La începutul anului am spus că în 2022 că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat astăzi. Asta e o veste mare, prieteni. Acest lucru va schimba viața așa cum o cunoașteți. Vă puteți întreba de ce, este doar regina, dar este mai mult decât atât. Rezultatele le veți vedea foarte curând. Rămâneți aproape”, a spus clarvăzătoarea pe TikTok, potrivit wowbiz.

Carmen Harra: Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic

Pe 28 octombrie 2020, Carmen Harra vorbea despre ce se va întâmpla până în 2033:


”Se dărâmă sisteme de sute de ani. Ceea ce pot să spun absolut, cu convingere, este că Regatul (n.red Marea Britanie) închieie o etapă: Regina Angliei este ultima regină. Papa este ultimul papă. Lucrurile se vor schimba! Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire” , a spus Carmen Harra în urmă cu doi ani, potrivit KanalD.

 

Carmen Harra, previziuni pentru luna noiembrie a acestui an. Ce schimbări s-ar putea produce în România

 

Carmen Harra a dezvăluit ce schimbări s-ar putea produce în următoarea perioadă, în România. Celebra clarvăzătoare a precizat că, în luna noiembrie, românii vor avea pare de o surpriză neașteptată. Aceasta susține că vor apărea schimbări generate de cei care s-au săturat de situația în care România se află de o bună perioadă de timp. Totodată, Carmen Harra a mărturisit că trebuie să fim atenți la aceste schimbări. 

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru luna noiembrie

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Carmen Harra, despre atragerea banilor în viața noastră

Carmen Harra a dezvăluit cum atrage banii în viața ei. Celebra clarvăzătoare a ținut să le spună și celor din jurul ei care este secretul, dar și ce nu trebuie să faci pentru a atrage sume frumușele în bzunarul tău. 

Carmen Harra s subliniat faptul că principiul după care s-a ghidat a ajutat-o să scape de probleme financiare, deși  a ajuns în Statele Unite ale Americii cu doar 40 de dolari în portofel.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

Carmen Harra: „Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri”

Clarvăzătoarea recomandă manifestarea banilor prin scrierea sumelor dorite pe o hârtie. Totodată, aceasta a precizat că nu este bine să gândești negativ, deoarece vei atrage doar lucruri negative în viața ta.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus clarvăzătoarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel