Carmen Harra, noi previziuni sumbre: "Dacă noi am fi rezolvat Al Doilea Război karmic, războiul ăsta nu s-ar fi întâmplat"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Facebook

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre războiul care a speriat o lume întreagă.

Carmen Harra a vorbit despre momentele grele pe care omenirea a trebuit să le înfrunte în ultimii doi ani. Aceasta face referire, în primul rând, la efectele psihologice care s-au așternut asupra oamenilor, din cauza pandemiei, dar și a războiului. Celebra clarvăzătoare spune că acest lucru duce spre depresie, iar noi nu am scăpat încă de pericol.

„A afectat toată lumea. Ne-a afectat mental, ne-a afectat psihologic, ne-a speriat, ne-a demoralizat, ne-a scos din zona noastră de confort, ne-a făcut să ne interorizăm, ne-a făcut să ne întrebăm ce se va întâmpla cu noi.

Mai mult ca oricând, în timpul pandemiei, oamenii au devenit anxioși, au devenit deprimați. A apărut un sindrom psihic de depresie generalizată, în gândirea colectivă a oamenilor, care încă mai continuă să se manifeste. N-am scăpat definitiv de el, foarte periculos, de altfel! Vezi oamenii manifestându-se cu frică, încă, și astăzi. Oare mai vine înapoi? Oare o să se agraveze? Oare apare altceva? Lumea este neliniștită, speriată, și am văzut, mai mult ca oricând, atacuri de panică la oameni, mai mult ca oricând depresii clinice, mai mult ca oricând divorțuri, separări, neînțelegeri”, a declarat Carmen Harra potrivit wowbiz.com 

„Omenirea trece prin această fază, care poate să țină până în anul 2033”

„Sunt niște legi nescrise care determină existența noastră, care spun că lucrurile care s-au întâmplat continuă să se multiplice, să se repete în existența noastră. Omenirea trece prin această fază de transformare, care poate să țină până în anul 2033. Haosul acesta prin care trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual. Pandemia aceasta ne învață lucruri esențiale, ca să putem să evoluăm.”, a mai explicat Carmen Harra.

Carmen Harra susține că războiul dintre Rusia și Ucraina este o datorie a omenirii

Clarvăzătoarea mai crede, de asemenea, că acest război care se desfășoară acum între Ucraina și Rusia este o datorie care ne-a rămas încă din trecut. În acest fel, posibilitatea ca Cel de-al Treilea Război Mondial să aibă loc este din ce în ce mai aproape.

„Dacă stăm să ne uităm mai bine, când au început Primul Război, Al Doilea Război și acest război, toate căzut sub incidența acelei cifre 5, care înseamnă război, dimensiunea a cincea, moartea. Iisus a murit în cincea zi a săptămânii. De la o forță divină ni se arată să ne păzim, pentru că experimentăm aceleași lucruri karmice pe care le-am mai experimentat. Întrebarea este le experimentăm până când le rezolvăm? Dacă noi am fi rezolvat Al Doilea Război karmic, războiul ăsta nu s-ar fi întâmplat.(...) Cei care au generat ceva au generat și Al Doilea Război, și generează și posibilitatea celui De-al Treilea Război Mondial. Se spune că lucrurile vin în 3. Am trăit cu pericolul celui De-al Treilea Război șaptezeci și ceva de ani. Cifra 7 este în Biblie de 77 de ori. 7 este cifra lui Dumnezeu. Dumnezeu a avut nevoie de 7 zile ca să facă lumea fizică”, a mai spus Carmen Harra.

Ce spune clarvăzătoarea despre situația în care se află România, față de acest război

„România nu o să intre în acest război, pentru că România nu va fi afectată de acest război. Ăsta e un lucru esențial de știut, care ne dă, dintr-odată, pace. Nu e ușor să trăiești știind că, la granița ta, e război”, a adăugat Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni despre divorțul dintre Cătălin Măruță și Andra: Se poate termina într-un dezastru. Nu sunt suflete perecheGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel