Carmen Harra, JEFUITĂ în America. Celebra clarvăzătoare a povestit tot ce s-a întâmplat: ”Am suferit mult sabotaj de la români. Mi-au furat casa!”

Data publicării:
Carmen Harra, captura foto Prima TV
Descriere foto: Carmen Harra, captura foto Prima TV

Carmen Harra a povestit cum a fost jefuită în America, dar și cum au sabotat-o românii.

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, dar și din străinătate. Aceasta trăiește de peste 37 de ani în Statele Unite, dar este mereu prezentă în spațiul public din România.  Chiar dacă mulți oameni îi urmăresc predicțiile cu mare interes, puțini cunosc lucruri din viața acesteia. Recent, Carmen Harra a povestit că a fost „țepuită” de mai multe ori de către români. 

Carmen Harra: ”Am suferit foarte mult sabotaj de la români”

”Românii însă au un viciu, părerea mea. Dorința asta întotdeauna, să moară capra vecinului. Au problema asta pe care aș vrea să nu o aibă. Se luptă între ei… Dorința asta de a fi cel mai tare, de a îl ignora pe celălat, de a se sabota între ei. Asta nu am să înțeleg niciodată. Am trăit-o pe pielea mea, în New York, încercând să fac businessuri la care românii m-au sabotat totdeauna.

De fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce. Și mi-au furat casa, drepturile de autor. Nu am să înțeleg niciodată de ce s-au întâmplat lucrurile astea. Dar, per total, românii sunt foarte deștepți și un popor extrem de generos, de bun, de primitor, cu calități extraordinare.”, a declarat Carmen Harra pentru ciao.ro

 

Carmen Harra a fost la un pas de moarte

 

Carmen Harra a fost la un pas de a-și pierde viața pe când avea doar 6-7 ani. Aceasta a căzut în râul Someș și a fost în moarte clinică. Clarvăzătoarea spune că încă de atunci a realizat că există ceva dincolo de lumea aceasta și a știut că a fost înzestrată cu puteri paranormale. 

„Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş, şi am văzut că există ceva dincolo de lumea asta. De-atunci am început să percep ceva ce părea neobişnuit pentru alţi oameni.

Este o abilitate a creierului numită intuiţie, pe care toţi o avem, dar multora le e frică de ea. Eu am cultivat-o. Cred în această lume metafizică, în extrasenzorial, în vieţi paralele, pentru că mi s-au întâmplat lucruri extraordinare, pe care toată viaţa am încercat să le înţeleg, să le demistific, să le analizez, să le studiez. Am şi o diplomă în Psihologie, pentru că m-a fascinat abilitatea creierului de-a trece dincolo de creierul linear.” , a declarat Carmen Harra pentru clickpentrufemei.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel