Carmen Harra, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea soțului ei: "Știam că nu va ajunge la vârsta de 60 de ani"

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra a făcut dezvăluiri neștiute despre moartea soțului ei. 

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, dar și din străinătate. Aceasta trăiește de peste 37 de ani în Statele Unite, dar este mereu prezentă în spațiul public din România.  Chiar dacă mulți oameni îi urmăresc predicțiile cu mare interes, puțini cunosc povestea de viață a acesteia. 

Celebra clarvăzătoare a vorbit despre moarte soțului ei. Aceasta a mărturisit că a știut de la început că bărbatul nu va ajunge la vârsta de 60 de ani, dar cu toate astea, a ales să se bucure de toate momentele petrecute împreună. 

"Când l-am cunoscut pe soțul meu i-am facut o codificare, cum imi place mie să analizez codurile divine și mi-am dat seama că în codul vieții nu ajungea la vârsta de 60 de ani. Totuși l-am ales și am avut mulți ani fericiți împreună. Am trăit întotdeauna cu sentimentul că acest lucru se va întâmpla, este foarte dureros să știi că partenerul ideal o să te părăsească”, a declarat Carmen Harra, potrivit Antena Stars.

”Mereu l-am avertizat, îl rugam să facă un tratament la plămâni. El glumea, spunea că nu i se va întâmpla niciodată nimic. Am încercat să-mi păstrez calmul, nu a fost ușor. Am avut o perioadă extrem de dificilă emoțională. Nu știam cum să îmi liniștesc sufletul. Mă rugam să nu fie adevărat, să se întâmple un miracol”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra a fost la un pas de moarte

 

Carmen Harra a fost la un pas de a-și pierde viața pe când avea doar 6-7 ani. Aceasta a căzut în râul Someș și a fost în moarte clinică. Clarvăzătoarea spune că încă de atunci a realizat că există ceva dincolo de lumea aceasta și a știut că a fost înzestrată cu puteri paranormale. 

„Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş, şi am văzut că există ceva dincolo de lumea asta. De-atunci am început să percep ceva ce părea neobişnuit pentru alţi oameni.

Este o abilitate a creierului numită intuiţie, pe care toţi o avem, dar multora le e frică de ea. Eu am cultivat-o. Cred în această lume metafizică, în extrasenzorial, în vieţi paralele, pentru că mi s-au întâmplat lucruri extraordinare, pe care toată viaţa am încercat să le înţeleg, să le demistific, să le analizez, să le studiez. Am şi o diplomă în Psihologie, pentru că m-a fascinat abilitatea creierului de-a trece dincolo de creierul linear.” , a declarat Carmen Harra pentru clickpentrufemei.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel