Carmen Harra, despre rețeta care o ferește de BOLI de ani întregi: Am învăţat-o de la Dalai Lama

Data publicării:
Carmen Harra, captura foto Prima TV
Descriere foto: Carmen Harra, captura foto Prima TV

Carmen Harra a dezvăluit rețeta despre care spune că o ferește de ani buni de boli.

La cei 65 de ani pe care-i are, Carmen Harra, celebra clarvăzătoare a vedetelor spune că este adepta unui stil de viață sănătos și consumă doar alimente sănătoase.

Secretul său ar fi un produs macerat pe care l-ar fi învățat chiar de la Dalai Lama și despre care spune că ar avea puteri miraculoase.

În plus, Carmen Harra a dezvăluit și că a renunțat de ani buni la carne. 

"Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.

 

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii. Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult", a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Citește continuarea pe DC MEDICAL 

Carmen Harra, previziuni despre RĂZBOI

Carmen Harra îi liniștește pe români și spune că țara noastră nu va fi lovită de război. Pe de altă parte, aceasta are câteva previziuni sumbre legate de Vladimir Putin și de situația economică a Rusiei. 

“În contextul războiului, România nu va fi atacată! Este extrem de important pentru toți românii să știe că nu vor fi atacați, dar războiul va continua, nebunia acestui om nu se oprește aici! Nefericirea este că lucrurile se vor complica. Pe deoparte el nu renunță iar  ucrainienii, săracii, nu vor nici ei să renunțe și lucrurile continuă să meargă înainte. Este, însă, o deteriorare totală a economiei ruse, este o situație globală în lume în care o să vedem inflația cum nu a mai fost poate nici în 100 de ani sau poate nu am experimentat-o niciodată în istoria lumii. Asta e anul răsturnărilor politice", a spus Carmen Harra, pentru Click!.

Celebra clarvăzătoare Carman Harra a făcut o serie de previziuni despre războiul din Ucraina.

Carmen Harra îi liniștește pe români și spune că țara noastră nu va fi lovită de război. Pe de altă parte, aceasta are câteva previziuni sumbre legate de Vladimir Putin și de situația economică a Rusiei. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel