Carmen Harra, despre presupusa fiică a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu. Ce intuiție are clarvăzătoarea: „Nu există niciun...”

Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Adriana Bahmuțeanu
Descriere foto: Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Adriana Bahmuțeanu

Carmen Harra a dezvăluit ce intuiții are în legătură cu presupusa fiică a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu.

O tânăra în vârstă de 25 de ani susține că este fiica lui George Reativan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Carmen Harra a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit ce intuiții are. Celebra clarvăzătoare susține că tânăra nu este fiica lui George Reativan. 

Carmen Harra, despre presupusa fiică a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu

„Intuiția mea este că aceasta nu este fiica lui George. Și în plus de asta, George este un băiat foarte responsabil, un om care a avut grijă de mama lui, care a stat lângă ea, care are un copil, care are niște probleme. George nu este un băiat care să fugă de responsabilitate. Mie mi se pare foarte ciudată această situație!”, a precizat clarvăzătoarea la Antena Stars. 

Carmen Harra a recunoscut că îi pare rău de situația în care se află George.

„Îmi pare rău și de George, care dintr-o dată, se trezește într-o situație de acest gen. Și mai ales că el recunoaște că a petrecut o noapte cu această femeie. Eu am un caz similar de la Hollywood, cu un producător celebru, nu pot să îi dau numele, care mă sună acum vreo 15 ani și îmi spune un caz similar. A avut o relație de o noapte cu o femeie care voia să apară într-un film și a venit la ușa lui, după un an jumate cu un copil și i-a spus: „Este copilul tău!”. Plătește timp de 15 ani pensie alimentară și i-am spus că nu este fata lui și să facă un test de paternitate și s-a constatat că nu era fata lui, dar el se atașase de fata aceea, aici nu este cazul!

Nu există niciun atașament, nu există nicio legătură de suflet și este foarte greu să o stabilești la vârsta asta. Eu nu văd o legătură de inimă între ei, nu s-a creat. Eu cred că George, din sufletul lui, ar vrea să-i facă bine acestei persoane, să o ajute, să o mângâie”, a mai adăugat ea.

Ce intuiții are Carmen Harra

„Eu mă bazez pe faptul că în intuiția mea, această femeie (n.r.: mama Melissei) nu a avut numai o relație cu George. Poate a avut o relație și cu alte două persoane în perioada respectivă și că ea ar fi crezut că este a lui George, dar poate să fie și a altcuiva. Probabil că de asta nici nu a insistat și nu a bătut prea mult la ușa lui George, pentru că nu a fost convinsă al cui este copilul. Ea a pus în ipoteză că poate este al lui, așa cum s-ar fi putut să fie al altcuiva.

De ce nu a venit în toată perioada asta? De ce nu l-a căutat cu mai multă insistență? De ce apare acum, la vârsta asta? Sunt multe semne de întrebare, semne care ne fac să fim suspicioși, dar nu mergem pe suspiciune, mergem pur și simplu pe intuiție și pe faptul că ea are nevoie de un spirijin psihologic, are nevoie de un ajutor și mă ofer și eu să o ajut în ce măsură pot”, a declarat clarvăzătoarea.

Carmen Harra, nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au logodit după doar cinci săptămâni de relație, uimind pe toată lumea cu decizia luată. Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare le prezice un viitor strălucit împreună. Mai mult, tot ea este și cea care le-a făcut cunoștință celor doi îndrăgostiți, detaliu știut de foarte puțini oameni. Astfel, Carmen Harra spune că a fost dragoste la prima vedere între cei doi, care nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să formeze o familie. 

Acum, Carmen Harra îi va cununa pe Adriana Bahmuțeanu și pe iubitul acesteia, George Restivan.

„Eu sunt factorul care i-a conectat. Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu. Îmi doresc din tot sufletul, ei mă așteaptă pe mine să vin. Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor, pentru că îi iubesc pe amândoi, sunt atât de minunați împreună.

Sunt așa un exemplu, să vezi doi oameni care s-au găsit. Când doi oameni s-au găsit și sunt suflete pereche, se simte din prima secundă, nu îți trebuie ani de zile să îi cunoști”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit bzi.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 noi 2022, 21:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience