Carmen Harra a fost la un pas de a-și pierde viața. Clarvăzătoarea a fost în moarte clinică: „Am văzut că există ceva dincolo de lumea asta”

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra a fost la un pas de moarte. De la ce vârstă a realizat aceasta că are puteri paranormale?

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, dar și din străinătate. Aceasta trăiește de peste 37 de ani în Statele Unite, dar este mereu prezentă în spațiul public din România. 


Chiar dacă mulți oameni îi urmăresc predicțiile cu mare interes, puțini cunosc povestea de viață a acesteia. 


Carmen Harra a fost la un pas de a-și pierde viața pe când avea doar 6-7 ani. Aceasta a căzut în râul Someș și a fost în moarte clinică. Clarvăzătoarea spune că încă de atunci a realizat că există ceva dincolo de lumea aceasta și a știut că a fost înzestrată cu puteri paranormale. 


„Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş, şi am văzut că există ceva dincolo de lumea asta. De-atunci am început să percep ceva ce părea neobişnuit pentru alţi oameni.


Este o abilitate a creierului numită intuiţie, pe care toţi o avem, dar multora le e frică de ea. Eu am cultivat-o. Cred în această lume metafizică, în extrasenzorial, în vieţi paralele, pentru că mi s-au întâmplat lucruri extraordinare, pe care toată viaţa am încercat să le înţeleg, să le demistific, să le analizez, să le studiez. Am şi o diplomă în Psihologie, pentru că m-a fascinat abilitatea creierului de-a trece dincolo de creierul linear.” , a declarat Carmen Harra pentru clickpentrufemei.ro.


Carmen Harra a devenit văduvă, în urmă cu zece ani, când soțul ei a decedat, ei, lucru pe care l-a prevăzut chiar de la căsătorie. În vârstă de 66 de ani, celebra prezicătoare a decis să nu-și mai refacă viața, mai ales că, darul său și viziunile nu au ajutat-o în viața sentimentală.  Aceasta a mărturisit că nu își dorește o relație pasageră, ci una de lungă durată.


”L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani.


În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”.(…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, mărturisea Carmen Harra.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel