Carmen Harra a dezvăluit câți dolari câștigă pentru o oră de previziuni: „La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carmen Harra încasează sume mari de bani pentru munca sa. Aceasta se laudă că a consiliat nume mari din showbiz-ul de peste ocean. 

Carmen Harra, în vârstă de 65 de ani, locuieşte de mulți ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde se bucură de un succes imens. Prezicătoarea câștigă sume mari de bani și nu ezită să dezvăluie cât încasează pe o oră de consiliere. 


Carmen Harra deține două proprietăți în Florida şi în New York și duce o viață la care mulți doar visează.

Carmen Harra spune că primește între 400 și 600 de dolari pentru o oră de consiliere. 


„Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază. În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri.


Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri de foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, a declarat Carmen Harra, conform Antena 3.


Carmen Harra a dezvăluit ce avere a strâns


Celebra clarvăzătoare deține mai multe proprietăți în America și are în plan să își extindă afacerile în zona muzicală, ea fiind pasionată de acest domeniu încă din copilărie. 


„Eu am și o casă, dar și un apartament. Casa are 4 dormitoare, 4 băi, apartamentul are 3 dormitoare, 3 băi, e puțin mai mic decât casa. (…)

Am terminat cartea mea, ultima, fac conferințe, vorbesc cu mii și mii de oameni. Mă țin într-o stare de creativitate, încerc să fac mereu altceva.

O să îmi fac și studio muzical, m-am gândit să fac și muzică, eu fiind artist din copilărie”, a spus Carmen Harra la PRO TV.

 

Citește și: Ce avere are Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur. Actorul deține o afacere care îi aduce mulți bani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel