Carmen Harra, despre moartea marelui actor Ion Caramitru: "Nu ar fi ajuns la 80 de ani"

Data publicării:
Carmen Harra și Ion Caramitru, sursa facebook, colaj foto
Descriere foto: Carmen Harra și Ion Caramitru, sursa facebook, colaj foto

Vestea morții lui Ion Caramitru a întristat pe toată lumea. Carmen Harra a făcut dezvăluiri șocante despre moartea marelui actor.

Regretatul actor era internat la spitalul Elias de o lună de zile din cauza unei infecții în sânge. Acesta s-a stins din viață duminică, 5 septembrie.  Ion Caramitru a fost internat de urgență în spital în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unor stări febrile. Starea actorului s-ar fi agravat din cauza unei infecții cu un stafilococ, potrivit Știrile ProTV. 

Cele mai importante momente din viața marelui actor s-au petrecut în jurul cifrei 7. Filmul actorului  ”Extemporal la dirigenție”, a avut premiera în anul 1987. O altă coincidență ar fi că Ion Caramitru s-a fotografiat chiar lângă pendulul din piesa sa, ”Dineu cu proști”, atunci când acesta indica ora 7.00. De asemenea, bunul său prieten, Toma Caragiu, a murit în anul 1977.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a mărturisit că viața regretatului actor era în strânsă legătură cu cifra 7, astfel, acesta și-ar fi prevăzut moartea.

 ”Ion Caramitru și-a anticipat moartea și a fost obsedat de cifra 7 despre care știa, în subconștient, că îi va marca viața. Cifra 7 rezultă din anul nașterii lui – 1942, 1+9+4+2=16, 1+6=7. El practic nu avea cum să treacă de prefixul 7 și să atingă 80 de ani. De aici și apariția lui în acea poza cu ceasul fixat la ora 7.00”, a spus Carmen Harra pentru Impact.ro.

 

Ion Caramitru va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu


Potrivit unor surse din cadrul Administrației Cimitirelor, citate de Gandul.ro, regretatul actor va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. 


„Locul lui este aici. Nu știm exact ziua, cert este că va fi înmormântat la Bellu. Nu se știe deocamdată nici poziția exactă, dar va fi pe Aleea Artiștilor”, au declarat surse din cadrul Administrației Cimitirelor pentru sursa menționată anterior.


Oamenii îi pot aduce un ultim omagiu actorului la Teatrul Național din București 


Publicul îi poate aduce un ultim omagiu marelui actor începând de marți, 7 septembrie 2021, ora 11.00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național pentru a semna în Cartea de condoleanțe, anunță TNB. 


La cererea familiei, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului actor nu va fi depus în foaierul Teatrului Național București. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel