Carmen Grebenișan, sfășiată de dorul de părinți: „Am învățat să mă descurc singură”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Grebenișan, foto Instagram
Descriere foto: Carmen Grebenișan, foto Instagram

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România, trăiește departe de părinții ei, de peste zece ani. 

În spatele zâmbetului molipsitor pe care îl afișează, Carmen Grebenișan duce o povară grea pentru orice copil: dorul de părinți.  Mama și tatăl tinerei locuiesc de 10 ani în Anglia. 

Bloggerița vorbește cu lacrimi în ochi despre cei care i-au dat viață și, deși spune că a învățat să se descurce singură și să fie puternică, vedeta recunoșate că îi este foarte dor de părinții ei. 

 

“Părinții mei stau departe de mine de zece ani. Am învățat să mă descurc singură, să fiu independentă încă de mică, dar nu-i blamez pentru că altfel nu se putea oricum. Am fost în niște situații destul de grele cu familia, dar acum totul e bine. Tot timpul îmi e dor de ei. (…) Ai mei sunt foarte mândri de mine”, a povestit Carmen în emisiunea ”La Măruță”, de la ProTV. 

Mai mult, influencerul mărturisește că nu a fost cel mai cuminte copil, însă părinții mereu au spijinit-o și nu au încercat să-i taie aripile. 


 “Părinții mei m-au lăsat să fiu exact cum am vrut să fiu. O singură palmă cred că am primit, în rest m-au lăsat să fac absolut tot ce am vrut eu să fac vreodată. Am făcut foarte multe prostii. Nu am fost o fată cuminte, am fost foarte rebelă, dar a funcționat”, a mai spus Carmen



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel