Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie. Vedeta este în culmea fericirii: „Am spus da! Te iubesc la infinit”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen de la Sălciua, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen de la Sălciua, instagram

Carmen de la Sălciua este în culmea fericiri. Artista a fost cerută în căsătorie. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din showbizul românesc. De-a lungul timpului, cântăreața a avut parte de multe dezamăgiri în dragoste. După divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu și-a mai găsit liniștea pe plan sentimental. Aproape că își pierduse orice speranță, asta până când, în viața ei a apărut Marian, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste. 

La aproape un an de la relație, după multe speculații și controverse, bărbatul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, în timp ce se aflau într-o vacanță de vis, în Dubai. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista i-a răspuns partenerului său cu un mare DA!. 

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Carmen de la Sălciua a împărtășit marele eveniment cu fanii săi, pe rețelele de socializare. 

De asemenea, artista a ținut să le arate fanilor săi și inelul prețios cu care a fost cerută în căsătorie. Cu siguranță partenerul său a scos din buzunar o sumă frumușică. Marian a ales un inel cu o piatră mare, de culoare galbenă, în formă de pătrat, iar în jurul acesteia se află diamante albe de dimensiuni mai mici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua)

Carmen de la Sălciua: „Eu nu am destrămat nimic!”

La începutul relaţiei lor, actualul partener al artistei era căsătorit, iar Carmen a fost acuzată că a destrămat o căsnicie. Ulterior, cântăreața nu s-a mai putut abține și a explicat cum au stat lucrurile, de fapt. 

„Problemele dintre ei nu mă privesc pe mine. Dacă ei reușesc să ajungă la un comun acord m-aș bucura pentru el, cât și pentru ea, că nu am răutăți față de persoane. Ca ea pot vorbi o grămadă de oameni despre mine, eu știu cine sunt și cum sunt și nu mă poate afecta nimic. Eu știu cum stau lucrurile și nu vreau să dau explicații.

Nu-mi doresc să am nimic de-a face cu ea, de aceea nu îi pronunț nici numele. Din partea mea, tot binele din lume, și eu sunt femeie. Nu-i poți băga unui om iubire cu pâlnia pe gât, iar eu nu am destrămat nimic. Nu-mi doresc niciodată în viață să intru într-o relație unde s-ar mai putea face ceva.”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel