Carmen Brumă, rețetă delicioasă de tartufini cu cafea, fără zahăr: „E foarte gustos, sățios, cu puține calorii”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Carmen Brumă
Descriere foto: Captură video: Instagram/Carmen Brumă

Carmen Brumă a împărtășit cu cei care o urmăresc o rețetă delicioasă de tartufini cu cafea, fără zahăr, perfectă pentru cei care doresc un desert sănătos și ușor de preparat.

Carmen Brumă publică adesea pe rețelele sociale rețete variate, secrete și sfaturi utile pentru femeile care doresc să se mențină în formă, indiferent de vârstă sau de obiectivele lor. Recent, nutriționista le-a propus urmăritorilor săi o nouă rețetă culinară, simplă de preparat și extrem de delicioasă.

„Am pentru voi tartufini cu cafea, fără zahăr, cu colagen și acid hialuronic, un desert gustos, sănătos și foarte ușor de preparat, în mai puțin de 20 de minute”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Ingrediente

- 4 biscuiți digestivi fără zahăr

- 1 lingură de iaurt grecesc

- 30 mililitri de espresso

- 1 linguriță de fibre

- 1 vârf de linguriță de scorțișoară

- Cacao

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă de somon cu citrice, fulgi de ceapă și condimente mediteraneene: „Așa îmi place”

Mod de preparare

Pentru a prepara acești delicioși tartufini, începeți prin a mărunți cei 4 biscuiți digestivi într-un mixer, apoi adăugați o lingură de iaurt grecesc, 30 de mililitri de espresso, o linguriță de fibre și un vârf de linguriță de scorțișoară. Formați bile mici din compoziție și lăsați-le la congelator timp de 10 minute. După aceea, tăvăliți-le prin cacao și sunt gata de servit. Acești tartufini sunt nu doar delicioși, ci și sănătoși, fiind o opțiune perfectă pentru cei care caută un desert fără zahăr, dar plin de gust.

„Aveți nevoie de 4 biscuiți digestivi, fără zahăr, pe care îi mărunțiți bine într-un mixer sau blender. Adăugați o lingură de iaurt grecesc, 30 de mililitri de espresso, o linguriță de fibre și un vârf de linguriță cu scorțișoară. Am amestecat totul foarte bine, după care am format niște bile pe care le-am lăsat la congelator timp de aproximativ 10 minute. Le-am scos, le-am tăvălit prin cacao. Desertul e gata. E foarte gustos, sățios, cu puține calorii și sunt convinsă că o să vă placă”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă de chiflă proteică. Pe lângă faptul că arată delicios, ajută și la slăbit

Carmen Brumă, rețetă de biscuți fără zahăr. Conțin fibre, proteine și magneziu

O altă rețetă delicioasă rețetă delicioasă recomandată de Carmen Brumă este cea de biscuți fără zahăr. Acești biscuiți nu sunt doar o opțiune delicioasă pentru gustare, ci și o alternativă sănătoasă pentru cei care își doresc să reducă consumul de zahăr și să adopte un stil de viață echilibrat.

„Biscuiți de zahăr, foarte potriviți pentru oricine, în special pentru femeile de peste 40 de ani, datorită conținutului de fitoestrogeni, magneziului și fibrelor, care ajută la diminuarea simptomelor neplăcute din timpul menopauzei. Pisăm o banană, adăugăm semințele de susan, apoi pe cele de dovleac, sursă foarte bună de magneziu, și fulgii de quinoa, care au un conținut proteic foarte bun, o sursă de proteine vegetale. Se amestecă totul, adăugați niște praf de copt, esență după gust. Îi puneți pe o hârtie de copt într-o tavă și se bagă la cuptor timp de 20 de minute. Acesta este rezultatul. Sănătos și gustos”, a spus Carmen Brumă, printr-un videoclip făcut pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel