Carmen Brumă, dezvăluiri din viața de mămică: „Am fost foarte paranoică”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Brumă, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Brumă, sursa instagram

Carmen Brumă a dezvăluit cum este viața de mămică, dar și ce a dus-o la un pas de a face atac de panică.

Carmen Brumă este o mamă extrem de atentă și grijulie. Vedeta și Mircea Badea au împreună un băiețel de aproape 7 ani. Cei doi sunt niște părinți foarte responsabili pentru micuțul lor. Vedeta a declarat de nenumărate ori că e o mamă atentă, dar și foarte panicată atunci când vine vorba despre băiețelul său și al prezentatorului.

„Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt «sub tratament». (…) Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic.


Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios. Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”, a spus Carmen Brumă, potrivit UNICA.

Ce spune Carmen Brumă despre vaccin

Carmen Brumă a mărturisit că nici ea, nici Mircea nu s-au vaccinat împotriva COVID-19.

„Nu, Mircea nu s-a vaccinat. Nici eu, pentru că nu m-a fugărit nimeni cu vaccinul, dar dacă m-ar fugări, m-aș împiedica imediat. Deocamdată a trebuit să mă pun pe liste. Nu sunt în categorie”, a mai spus Carmen Brumă pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience